Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Rebecca Nilsson - 7 januari 2010 22:59

Kom precis nästan hem från jobbet, så skönt när man får gå innan man slutar. Men borde sova nu för jag ska upp kl 4.10 igen för att jobba, dock väldigt korkat av mig och inte sova på jobbet men eftersom fraktplanen går hela natten kan jag inte sova pågrund av att jag är van vid att det är knäpp tyst.


Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och fortsätta och läsa min älskade bok. Tror inte jag kommer läsa så många sidor men man kan ju alltid göra något istället för att bara ligga i sängen och filosifera tills man somnar.


  

Av Rebecca Nilsson - 7 januari 2010 17:33

Så nu är lampan på plats med, kommer bild sen ikväll beroende på om jag kommer ihåg det eller ej när jag kommer hem från jobbet.


Har nästan precis ätit, kreolsk söndagsgryta och ris till middag som jag fick av Elin igår eftersom de fick hur mycket som hellst över häromdagen. Vilket var riktigt snällt av henne.

Fick precis receptet för mamma tyckte det var riktigt gott. Men nu ska jag hoppa in i duschen, stryka uniformen, fixa håret och sminka mig. Sen bege mig till jobbet. Slutar dock kl 23 igen och börjar kl 6 imorgon bitti. Så här är det ingen rast eller ro för min del. Men det är så skönt för man har något att göra.



Av Rebecca Nilsson - 7 januari 2010 13:19

Sitter och äter kärnfria vindruvor och tittar i solresors sommarkatalog.

Eftersom jag, mamma, mormor och gammelmormor ska förmodligen resa i antingen maj eller september.

Dock har vi ingen aning om vart vi ska åka, men jag vill antingen Rhodos, kreta, Santorini eller Mallorca. Men jag måste ju höra vad de andra vill med.


Min gammelmormor vann 25.000kr på resor på bingolotto till lucia så ska hon bjuda oss på resa + att jag har rabatt på solresor för jag jobbar på Sturup Handling AB så det kan inte bli bättre.


Jag vill resa utomlands nu, men månaderna går så fort och det är skönt! Dock ser jag inte fram i att fylla 21år. Usch man börjar känna sig gammal.

Av Rebecca Nilsson - 7 januari 2010 12:21

Sängen är bäddad, frukosten och lunchen är i magen och nu ska jag snart bege mig till affären. Ska handla lite till middagen ikväll + lite som jag kan ha till frukost på jobbet imorgon.

Tänkte även spana efter en ny kalender, för den jag har nu är jag långt ifrån nöjd med och den gamla har gått ut så jag måste ha en ny. Men frågan är om det finns någon här omkring, men det återstår att se.


Sen när jag kommer hem tänkte jag köra ett träningspass på Wii active eftersom jag inte kan träna fotboll eller gå på gymmet på 2 veckor.

Av Rebecca Nilsson - 7 januari 2010 10:26

Var på ikea med min älskade mamma för någon dag sen. Passade på att handla lite nytt till mitt rum, behövde en del saker + lite ville jag byta ut.


  

- Bordet

- Ljusstakarna + vaniljljus

- lampan 


  

- Ett brunt överdrag till min stol


Handla även en taklampa på härliga hem i Staffanstorp eftersom min andra var ful och gammal. Kommer bild på den med inom kort!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards