Alla inlägg den 12 juni 2007

Av Rebecca Nilsson - 12 juni 2007 21:41

Liksom en sak jag inte förstår är killar, de behandlar en som om man vore en docka som de kunde kasta med hur de ville och hur de känner för det. Men nu har jag verkligen fått nog av det.


En person jag saknar är D, förstår inte vad jag gjort för att du ska behandla mig som en skit, som om jag inte ens var värld en rutten sill. Men det ska jag komma ihåg för alla de gånger du gjort så och jag varit dum och tagit tillbaka vår vänskap, men jag kommer nog tyvärr aldrig mer göra det. Så om du kommer med svansen mellan benen, valp ögon och säger massa fint till mig som du saknar snacka med mig och sånt, för de är bara bullshit! jag duger att snacka med när du är ensam och vill söka tröst men nu är det slut. det är ööööver !


Får se det har gått mer än 3 veckor sedan du slutade snacka med mig, fast du säger till Hertzberg att du saknar prata med mig :S Förstår du inte du gör mig förvirrad när du håller på att fitta dig så som du gör?


Tycker folk inte om mig för den ja är så är det deras

problem och fan inte mitt.


Jag gör mitt bästa för att alla mina nära och kära ska må bra, men vad får jag för det? jadu säg det :/ inte ett skit om jag säger så ! Nu har jag i alla fall insett vem som är mina rikitga vänner och er älskar jag så sjukt mycket de ska ni veta :) Tack för ni finns, för utan er hade jag inte varit den jag är idag ! <3


Kyssar, god natt snyggingar ;D





Av Rebecca Nilsson - 12 juni 2007 17:26

Ja då är ännu en dag avklarad på jobbet, det känns ganska skönt vill jag säga. får ca 750kr om dagen så de lär bli en del på dessa 5 veckor ja ska jobba ;D Men de mesta ska jag verkligen spara till en solsemester till hösten/vintern ^^


Nej nu ska a dra och göra lite hemarbete. men de blir 1000kr extra så de är lugnt :) haha, sen måste man ju ha pengar till bilen med för de andra får jag ju! Sen ska ja ut och gå, ta en kall dusch och sen tänkte jag slänga mig i soffan och titta på grease :)


112 dagar kvar, jag läääängtar som tusan ;D


Men de kanske kommer ett blogginlägg till senare eller något vem vet xD


Kisses and goodbye

Ovido - Quiz & Flashcards