Alla inlägg den 14 juni 2007

Av Rebecca Nilsson - 14 juni 2007 21:51



Du var den enda jag såg upp till,
Du var den enda som fick mej att känna värme.
Du var även den enda som fick mej att
veta hur det känns att sakna nån,
Du är den enda jag ber om att komma tillbacka,
Du är den enda som som gör att ja gråter
varje kväll innan jag somnar.
Och du var den som lämnade mej först.




Av Rebecca Nilsson - 14 juni 2007 18:20

Tänk då är det torsdag igen, var på studentfest för en vecka sen och det känns verkligen inte som om det var en vecka sen! det är helt sjukt vad tiden rullar på och de betyder att man inte har så många dagar kvar att jobba ;D eller jo 4 veckor till men ja ^^ sen blir det:


  • Tylösand
  • Sundsvall
  • Varberg
  • gbg
  • Stockholm
  • massa mys, sol, stranden och fest

Sen ska ja även vara med min älskade syster som jag älskar sjukt mycket, vet inte vad ja skull ha gjort utan dig! är glad att du finns i mitt liv för mitt liv är så mycket lättare med dig det ska du veta. Dig kan man verkligen lita på till över 100% för det man säger till dig stannar mellan oss. Vi har bråkat en del, varit som katt och råtta, men de är gamla tider som vi har vandrat förbi och det är jag väldigt glad för, jag sa mycket till dig som jag ångrade bitter efter, men huvudsaken är att det är du och jag nu igen :)<3 Vi har ju lovat varandra nu att det aldrig mer ska vara så som det varit utan det ska bli bättre mellan oss och det tror jag verkligen att det har :) Vi finns där för varandra när någon behöver prata och behöver stöd! Älskar dig <3 Tack för att du finns i mitt liv gumman !


Sen älskar jag även min familj sjukt mycket med, är glad att de just är mina föräldrar. De finns där för mig i vått och torrt, stöttar och lyssnar på mig när jag behöver prata, vi bråkar nästan aldrig mer. Och det verkligen älskar jag! mitt liv har ordnat upp sig bra nu :)


Fick även mina betyg hemskickat idag och de var bra, förvånansvärt ;D Jag är stolt över mig själv :) Men nu sista året ska jag lägga ner hela min själ på skolan för ja ska gå ut med kanon betyg och göra mina föräldrar stolta över mig!


Nej nu ska jag och pappi köra och handla lite sen ska vi kolla på film och mysa hla familjen med varma hallon och glass : )


Kisses and goodbye :) , Me likes you <3

Ovido - Quiz & Flashcards