Alla inlägg den 27 juni 2007

Av Rebecca Nilsson - 27 juni 2007 21:06

Dagen började med att jag vaknade allt för tidigt, redan klockan halv fem kollar jag på mobilen och var klar vaken. Jag verkligen hatar sånna dagar, men ja la och myste i min älskade säng till klockan var 5, då gick ja ner och raka vägen in och tog mig en kal dusch för ja skulle piggna till lite och jag skojar inte ;D Jag blev jättepigg och fräsch ;D Sen efter det var det fixa till håret, sminka mig och klä på mig lite, sen gjorde jag mina mackor, åt min tallrik med fil och flingor :) Sen var det dags att bege sig till jobbet.


Jag har verkligen skoj på jobbet, trivs så sjukt bra :) förstår inte att jag redan har jobbat där i mer än 2 veckor. Anette, Marin, Lotta, Olga, Rickard, micke, andre, robin m.m tack för att ni förgyller min dag på jobbet haha,

Jag var väldigt snabbtänkt idag, Anett stannar och tar av sig skor och säger att hon har något i skon då säger jag att hon har en fot där i såbörjar båda skratta som fan :)


Sen har vi ju även de rara "paret" som vi kallar de, för de verkligen behandlar varandra som de vore det ;D haha skäller och sånt, sen säger de till varandra vad de ska göra och vad de inte ska göra haha. Hon är väldigt bra på att fräsa på honom haha :)


Sen snackade ja även med en liten dam i telen precis, hon sa att de kliade mellan benen haha, men de är ju bara för hon har rakat sig, så ger jag henne världens fråga, varför hon rakat sig? Då säger hon att hon gör de bara för att håret är svart aha ;D Men jag har inte mörkt hår men de åker bort ändå haha :) Nej nu ska ja inte avslöja allt för mycket, folk behöver ju inte veta allt om en precis ;D


Ge mig helg nu, fast imorgon ska jag först jobba sen ska jag vara med min älskade Therese, fast först ska ja hem om och byta om och sen sola innan jag drar till henne ;D Sen på fredag blir det mys med Emma hemma, med vin och räkor, massa bra filmer och skitsnack såklart :) sen blirde nog även en del bilder från den kvällen med för vi brukar vara ganska bra på det båda två haha ;D Sen på lördag är det fest i Eneborg, min älskade Therese och hennes pojkvän ska ha en fest hos honom så jag ska dit, vi ska grilla, bada och sånt :) Skojsigt värre, sen på söndag är det vell hemarbetet som gäller. Är så less på det nu, men det är massa pengar man tjänar. Men får se om ja inte lämnar de arbetet från mig för de är tåååkigt !


Nej nu ska jag sluta gnälla som värsta gamla kärringen haha :) Utan jag tänkte gå och fläta håret, ta bort sminket jag har på mig och sen hoppa ner i min älskade säng och sen starta en film som är så pass bra så man kan sova till den haha :)


Ha de underbart, ta hand om dig/er

Sov gott mina snyggingar, kysssar -(c


 

  



Ovido - Quiz & Flashcards