Alla inlägg den 13 juni 2007

Av Rebecca Nilsson - 13 juni 2007 19:00


       

       

       



Här har vi då lite bilder på allt möjligt, mina små sötnosar, studenten i fredags i ystad,  på mitt älskade badrum som jag kan spändera mssa tid i, min söta och älskade ganne Sofia och sen lite bilder på mig med ;D


Av Rebecca Nilsson - 13 juni 2007 17:33

Ja då har man jobbat ännu en dag och jag är glad för min egenskull att jag verkligen inte ger upp utan fortsätter att kämpa med jobbet fast de är trögt och segt, men man får tänka positivt när lönen kommer med ;) 85 kr i timmen är inte helt fel heller för att inte vara 18 år än !


Idag på kafferasten satt vi och snackade om uppfostran och hur ungdomar är som personer. Vid 15-16 års åldern vill de verkligen ha allt, de förstår inte att man inte kan få allt, jag vet hur det är jag har varit där. Men jag var inte så extrem med det faktiskt i med jag jobbar och tjänar lite pengar själv så inser ja hur mycket man måste slita för att få pengarna på kontot.


Vi kom även in på hur folk kan ta andars saker som skor, bh och sånt :S De är verkligen inte klokt, att folk inte kan skilja på sitt eget och andras. Sen har vi ju även de här "stjärnorna" som tjärnar miljontals kronor, de behöver verkligen inte så mycket pengar som t.ex beckham har och så :/ Tycker de kan tänka på de människor som intehar det lätt med sin ekonomi, de knappt får de att gå runt. De behövr pengarna mer än de "super stjärnorna" gör tycker ja.


Själv tänker ja mycket på de fattiga länderna som knappt får mat, rent vatten och att de måste gå mil för att få rent vatten att dricka och laga mat med. De lever i lådor och skjul :/ det är verkligen hemskt, och här hemma i sverige sitter nästan alla och kränger som de var den sista dagen de skulle få mat på :/


Kisses and goodbye



Ovido - Quiz & Flashcards