Alla inlägg den 15 juni 2007

Av Rebecca Nilsson - 15 juni 2007 23:43

Detta är en fredag på väldigt länge som jag är hemma och tar det lugnt faktiskt, men man känner att kroppen behöver det efter allt festande och jobbande. Man kan inte alltid vara ute och leva lyxlivet heller, man måste tänka på sin hälsa med ibland!


Nej om man skulle sova, har varit vaken sen kl 5 imorse :/ det är hårt att jobba, man verkligen känner det i hela kroppen. Massage nu skulle vara lika gjutet som pricken över i.et ;D


Min lilla Emmsa var hos mig innan, när de kom upp :) vi hade det mysigt, var ute och "gick" en runda, snackade om allt mellan himmel och jord, kollade på någon konstig film på tv.n , den var verkligen hel skum. Men imorgon ska ja ut och gå en runda på morgonen, sen efter det blir det frulle och ringa Emma, hon ville hitta på något imorgon med. Men de är lugnt för har inte varit med henne eller något på väldigt länge tyvärr :/ men det är sånt som händer.


Känns som jag alltid har full rulle i mitt liv. Men jag tycker i alla fall det är bättre att ha det än att sitta hemma och ruttna och inte göra ett piss. För det verkligen suger och det håller nog väldigt många med mig på!


Nej nu ska ja sova innan jag somnar här med datan i knäet, men ni får i alla fall sova så gott och drömma så sött ;D


Kyssar, me likes you <3

Av Rebecca Nilsson - 15 juni 2007 17:28

Nej nu är det redan helg igen det är sjukt vad veckan har gått fort, har jobbat i en hel vecka nu och jag är väldigt stolt över mig själv :) Jag trivs med mina arbetskamrater sjukt bra i alla fall, vi skrattar, fjantar & står i haha ^^ Men hellre har ja skoj på jobbet än att gå dit och känna att det är pest och pina :P


Idag har vädret sugit så sjukt mycket, kan inte solen och värmen komma igen så man slipper frysa som en dåre? :/ Sol, värme, stranden är nog det bästa som finns på sommaren :) Sen är det midsommar om en vecka med hihi, då ska vi ha skoj damer och herrar! Sen dagen där efter är det eket som gäller för hela gänget med, så skoj vi ska ha då den saken är säker i alla fall, så nu hopps man på sol och fint väder :)


Nu håller man på att laga middag till familjen med, honungsglaserad kycklingfilé med råris och cutneysås ;D sen rödlök och tomat sallad ;D jummi, sen ikväll kommer ju min älskling hit så då ska det mysas, kolla på film och bara njuta av ledigheten ;) Me like <3


Jag har kommit på en sak nu med tiden faktiskt och det är det att lunar suger så sjukt mycket så de är inte klokt. Men på ett vis vill man ändå inte ta bort den för alla jävla människor har det nästan :P Men de är tur man har msn så man kan snacka med alla sina små älsklingar :) Det är ju de som förgyller min dag, vissa förgyller min dag mer än andra tyvärr.


Att bli lämnad av en nära vän pågrund av att han inte "orkar" prata med mig mer, det är sjukt. Jag får inte ihop det. För ena gången sa han att han gilla mig, sen andra dagen kunde ja dra åt helvete, men efter någon dag kom han med svansen mellan benen och bad om förlåtelse att han inte klarar sig utan att prata med mig :S Min hjärna måste vara trög eller något för ja förstår inte, så mycket ja stötat och hjälpt dig när du mått dåligt, när dina ex har lämnat dig, då är det jag som funnits där som en hjälpande hand och tröstat. Men de är synd att det tyvärr skulle sluta såhär med vår vänskap och jag vet tyvärr inte varför ! Men de kommer jag nog aldrig få reda på heller, Men nu är det i alla fall hans förlust för ja tänkter dock inte acceptera att bli vän med han igen det kan han fede glömma.... Livet är hårt men rättvist, jag ska behandla dig lika dant som du gjort till mig nu!

Det ska bli kul säger jag hahaha, xD


Nej nu ska ja fortsätta med middagen och sen ringa min älsko :) och se när man ska dra dit hihi! Myyys :) Men det älskar vi , så de är inga problem alls!


Ha en bra kväll, gör nu inget som jag hade gjort ;D

Kisses and goodbye <3


Ovido - Quiz & Flashcards