Alla inlägg den 25 juni 2007

Av Rebecca Nilsson - 25 juni 2007 21:26

Nu är det redan måndag igen, snart tisdag men de är ganska skönt som sagt :) Arbetsdagen idag har varit ball som fan, diggar verkligen alla på jobbet, har en tant som går utan bh på sig, pattarna står som strutar och bröstvårtorna är helt styva. De är äckligt att jobba så fan, speciellt på ett sånt ställe när där kommer massa folk hela tiden. Men ja vad gör man om man inte har alla hjärncellerna hemma.


Sen stod jag och snackade med Rickard där och sen när jag skulle gå där ifrån kunde ja knappt gå för jag hade kramp i mina ballar :|Så Anette som jobbar bredvid mig skreck på Rickard och undra vad han hade gjort på mina ballar haha ^^ Sen kommer lotta och snackar med mig så kommer vi in på män, han är sambo med en men ändå säger hon man klarar sig själv och man kan tillfredställa sig själv. Men om de nu är så hon tycker, varför kommer hon då med världens leende på jobbet dagen efter hon fått sig ett nyp? ;D


de är så sjukt, en dag på jobbet utan sexsnack är nog inte vanligt ^^ Ja men va fan de är kul att snacka om ju ;D Tur någon är där och kan liva upp tillvaron ^^ För ibland känns de som om det vore en begravning faktiskt.


----


 Du gumman jag vet att du inte har det så lätt där hemma med din mamma och pappa. Men du ska veta att är det något så finns jag alltid här vid din sida. kommer alltid att finnas för dig. Även om vi inte är av samma blod, så kallar jag dig ändå syster. För du känns som en syster för mig. Lova mig att allt de tramset du säger inte är sant? :/ För jag vill inte du ska lämna mig pågrund av att du mår dåligt. Jag mådde med dåligt som tusan när jag var i din ålder, man gör det lätt i den åldern jag lovar dig gumman. Du ska lova mig att du ska kämpa på. Jag ska finnas som ett stöd, ja vad som för du får inte lämna mig :( Du är det bästa som finns gumman, du tillhör fan eliten ! du är mitt allt, du är min sol, du är mitt syre, du är en del av mig och kommer alltid att vara :) Älskade dig från den dagen du föddes och jag lovar jag ska alltid älska dig ! Du är BÄST <3


-----


Nej om man skulle ta en kall dusch så man piggnar till lite, måste ju få snacka med min sötnos med idag nu när han har kommit ner till skåne. Vem vet kanske drar in till malmö en dag och träffar han. MEn de kommer känns skumt, väldigt skumt. Så jag har inte bestämmt mig än!


nu orkar jag inte skriva mer, det räcker med skiten som står där haha :) De blir bara så jobbigt att läsa de annars ;D


Ha de underbart, ta hand om dig! Sov gott & dröm sött

Kisses and goodnight :) <3





Ovido - Quiz & Flashcards