Alla inlägg den 2 juli 2007

Av Rebecca Nilsson - 2 juli 2007 21:02

Förstår inte var tiden tar vägen den bara rinner iväg de är helt sjukt :| De är redan måndag kväll, känns nästan precis som man vaknat helt wierd !


Jag trodde dock jag inte skulle orka gå upp imorse men de gick kanon fint, vaknde lite i 5 så då var det raka vägen in i en kall dusch så man vaknade :) sen efter det var det tidninge, göra mackorna och koka kaffe som gällde. Sen väl på jobbet var det som om någon slog mig i huvudet med en klubba för jag blev cp trött helt snabbt haha :) Men mot klockan 14 så började jag piggna til.


Men ikväll när ja kom hem tränade jag lite grann, blev dock bara sittups och armhävningar. Sen var ja ute och tog mig en liten promenad innan vi körde och hämtade oliver för han skulle fixa mormor och morfars data :P Men när de fixade datan satt jag i soffan och titta på tv men de slutade med att jag somnade haha ! sen när jag vaknade fick ja höra att jag hade snarkt hahha! omg de brukar ja inte göra, men nu har jag ju lyckats bli förkyld med så tror det är det som gör de. För ja kan dock inte andas med min kära näsa :/


Nej nu är jag hemma och sitter och funderar på om jag ska gå ner och laga till något som man kan ha till lunch på jobbet imorgon. Sen ta och träna lite till innan sängen kallar den saken är säker haha :)


Men nu tänkte jag i alla fall gå och vara lite social med familjen och sen sova för ja är fan trött än :| helt skumt, de kanske är att ja sovit för mycket !


Varför? :/


Godnatt snyggingarna :)



Av Rebecca Nilsson - 2 juli 2007 17:05

´Min fot som jag opererade för ca 2 år sen har inte blivit helt återställd efter operationen. jag lovar er den var bättre innnan än vad den är nu :( Har man gått för mycket under dagen så kan man knappt gå något alls på kvällen av en jävla hemsk smärta :/ vilket jag verkligen hatar!


Men jag ska bege mig till en läkare snart igen så d får titta på den för denna smärtan är inte allt för nice !


Kommer ett inlägg till ikväll ;D

Ovido - Quiz & Flashcards