Alla inlägg den 29 juli 2007

Av Rebecca Nilsson - 29 juli 2007 20:11

Fan vilken härlig start detta är på kvällen :) Sitter hemma hos thess nu och dricker lite cider och sånt smått och gott ! Och vi båda är sugna på att festa och dansa ikväll, får se hur det blir med den saken senare ikväll ;D klockan är ju bara barnet haha ^^


Vet ni vad min lilla älskade gummsis gjorde precis? : | Haha Hon hälde ut halva sin cider och jag vetifan hur hon lyckades. Det ska vara hon till sånna saker ;D Men jag tycker om henne ändå ;D


Vi får ju snart ta och äta vår hallonglass som vi precis har gjort ;D Den är riktigt smarig vill jag tala om :) *'Smaskens*


--


Gah jag måste verkligen finna massa snyggt i affärerna i stan som kom pryda min gaderob ;D För den behöver massa nyheter haha ! Speciellt nu när det snart är höst tråkigt nog, har hittat en fin svart och vit kappa på h&m som jag vill ha ;D Får se om jag handlar den.


--



Jag överlever utan dig, jag klara mig själv,

jag kan gå ut varje kväll och gå hem när jag vill ;D





Av Rebecca Nilsson - 29 juli 2007 16:05

Nu har jag snackat med min älskade Therese, så hon och robin kommer och hämtar mig nu så ska vi åka och fiska haha :) Inte för ja är duktig på det men ja vafan, sen får ja se om jag slaggar där ikväll men de tror jag att jag gör. Så får jag vara med min älskade torajs som jag inte har träffat på evigeheter ju :( Har saknat henne så mycket nu det vill jag ta och tala om. Allt vår trams och sånt !


Sen i veckan tänkte jag dra in till malmö och shoppa lite nya kläder så jag kan mixtra lite med kläderna :) Sen ska ja även inhandla mig ett par inlines och ett par nya jogging skor tänkte jag :) Nu i slute av sommaren tänkte ja vara mer sund och nyttig och motionera mycket ;D Måste ju ner ett och annat kilo!


Nej nu får jag gå och packa min väska i alla fall, men de kommer kanske en ny blogg ikväll om jag får låna min sötnos data :)


Ha de underbart snyggingar ;D

Pussar <3



Av Rebecca Nilsson - 29 juli 2007 15:54

Här nedan kommer några små bilder från varberg, kommer mer sen när jag orkar lägga in hihi :)  




Av Rebecca Nilsson - 29 juli 2007 10:56

Nu är man hemma i skåne igen. känns verkligen skönt att få komma hem på något vis, men jag saknar redan mina små hjärtan uppe i norr. Men jag får ta och kör upp där och hälsa på när körkortet är mitt :)


Dessa två veckor som har varit nu har varit helt underbara, varberg var kanon :) Sol, bad, fest och massa mys. Det kan liksom inte bli mycket bättre eller jo klart de kan de men ja ;D Bilder från varberg kommer senare idag :)


Sundsvall var med kanon, fick ju träffa mina små töser hihi, men jag saknar de redan så sjukt mycket så de är inte klokt :( MEn tur det finns telefoner och msn så man kan prata :) Bilder från sundsvall kommer med senare under dagen ;D Har inte tid att lägga upp de just nu !


Nej nu ska jag dra och göra mig gjordning, sen ska jag och handla med mammi och pappi, sen blir det träna lite och ut och gå en runda ikväll :)


Ha de underbart mina små älsklingar ;D

Pussar !

Ovido - Quiz & Flashcards