Alla inlägg under juni 2007

Av Rebecca Nilsson - 13 juni 2007 19:00


       

       

       



Här har vi då lite bilder på allt möjligt, mina små sötnosar, studenten i fredags i ystad,  på mitt älskade badrum som jag kan spändera mssa tid i, min söta och älskade ganne Sofia och sen lite bilder på mig med ;D


Av Rebecca Nilsson - 13 juni 2007 17:33

Ja då har man jobbat ännu en dag och jag är glad för min egenskull att jag verkligen inte ger upp utan fortsätter att kämpa med jobbet fast de är trögt och segt, men man får tänka positivt när lönen kommer med ;) 85 kr i timmen är inte helt fel heller för att inte vara 18 år än !


Idag på kafferasten satt vi och snackade om uppfostran och hur ungdomar är som personer. Vid 15-16 års åldern vill de verkligen ha allt, de förstår inte att man inte kan få allt, jag vet hur det är jag har varit där. Men jag var inte så extrem med det faktiskt i med jag jobbar och tjänar lite pengar själv så inser ja hur mycket man måste slita för att få pengarna på kontot.


Vi kom även in på hur folk kan ta andars saker som skor, bh och sånt :S De är verkligen inte klokt, att folk inte kan skilja på sitt eget och andras. Sen har vi ju även de här "stjärnorna" som tjärnar miljontals kronor, de behöver verkligen inte så mycket pengar som t.ex beckham har och så :/ Tycker de kan tänka på de människor som intehar det lätt med sin ekonomi, de knappt får de att gå runt. De behövr pengarna mer än de "super stjärnorna" gör tycker ja.


Själv tänker ja mycket på de fattiga länderna som knappt får mat, rent vatten och att de måste gå mil för att få rent vatten att dricka och laga mat med. De lever i lådor och skjul :/ det är verkligen hemskt, och här hemma i sverige sitter nästan alla och kränger som de var den sista dagen de skulle få mat på :/


Kisses and goodbye



Av Rebecca Nilsson - 12 juni 2007 21:41

Liksom en sak jag inte förstår är killar, de behandlar en som om man vore en docka som de kunde kasta med hur de ville och hur de känner för det. Men nu har jag verkligen fått nog av det.


En person jag saknar är D, förstår inte vad jag gjort för att du ska behandla mig som en skit, som om jag inte ens var värld en rutten sill. Men det ska jag komma ihåg för alla de gånger du gjort så och jag varit dum och tagit tillbaka vår vänskap, men jag kommer nog tyvärr aldrig mer göra det. Så om du kommer med svansen mellan benen, valp ögon och säger massa fint till mig som du saknar snacka med mig och sånt, för de är bara bullshit! jag duger att snacka med när du är ensam och vill söka tröst men nu är det slut. det är ööööver !


Får se det har gått mer än 3 veckor sedan du slutade snacka med mig, fast du säger till Hertzberg att du saknar prata med mig :S Förstår du inte du gör mig förvirrad när du håller på att fitta dig så som du gör?


Tycker folk inte om mig för den ja är så är det deras

problem och fan inte mitt.


Jag gör mitt bästa för att alla mina nära och kära ska må bra, men vad får jag för det? jadu säg det :/ inte ett skit om jag säger så ! Nu har jag i alla fall insett vem som är mina rikitga vänner och er älskar jag så sjukt mycket de ska ni veta :) Tack för ni finns, för utan er hade jag inte varit den jag är idag ! <3


Kyssar, god natt snyggingar ;D





Av Rebecca Nilsson - 12 juni 2007 17:26

Ja då är ännu en dag avklarad på jobbet, det känns ganska skönt vill jag säga. får ca 750kr om dagen så de lär bli en del på dessa 5 veckor ja ska jobba ;D Men de mesta ska jag verkligen spara till en solsemester till hösten/vintern ^^


Nej nu ska a dra och göra lite hemarbete. men de blir 1000kr extra så de är lugnt :) haha, sen måste man ju ha pengar till bilen med för de andra får jag ju! Sen ska ja ut och gå, ta en kall dusch och sen tänkte jag slänga mig i soffan och titta på grease :)


112 dagar kvar, jag läääängtar som tusan ;D


Men de kanske kommer ett blogginlägg till senare eller något vem vet xD


Kisses and goodbye

Av Rebecca Nilsson - 11 juni 2007 21:13

Ja då spelar malmö ff match mot brommapojkarna borta, och än sålänge leder malmö med 1-0 och hoppas på en vinst idag så de kan klättra i toppen och förska hänga med de som ligger högst upp :)


Men de är liksom lungt, de är himmelsblåa malmö vi snackar om då är inget omöjligt ;D


Nej nu ska ja ta mig en kall dusch och sen tänkte ja slänga mig och titta på sporten och njuta av att se när malmö vann över bp ;D Jag verkligen älskar fotboll, den får en så himla lycklig så de är inte sant :)


Jag själv ska nog ta mig i kragen igen och börja med fotbollen, men ska ta de mer lugnt och inte så intensivt för mitt knä :) Vill ju inte bli idrottsinvalid , vill gärna kunna gå på mina ben när jag blir äldre.


Varför ska de ta så jävla hårt på en att jobba när det är varmt ute? :/ Man orkar typ inget, man går på halvfart om man ens gör det ! helt jävla sjukt varmt är det nu. det är nästan för varmt :/


  

Lyckliga stunder med torajs ;D <3


Sov gott, kyssar <3




Av Rebecca Nilsson - 11 juni 2007 17:09

Ja då är det ännu en måndag igen och det är den första måndagen på sommarlovet kan man säga ;D iofs de börjar inte från imorgon men ja har tagit mig ledig för jobbet kallade istället ;)


Fy fan vad det är varmt ute, de är fan över 30 grader ute, och sen gjorde det inte saken bättre att det var över 30 grader inne med när man jobba. Det går fan inte jobba när det är så varmt, man går på halvfart ju :/ Den första dagen gick bra och väldigt snabbt om jag säger så :) men de gillar jag skarpt mycket så de är lugnt :)


Nej nu ska ja ut och lägga mig ute och mysa för de är fan skönare ute än inne, iofs bastu var som :/ Ge mig lite kyla nu precis,


Kisses and goodbye

Av Rebecca Nilsson - 10 juni 2007 13:44

Varm är det men inte fasiken ska man klaga för det :) För de är nice med soool och värme men inte nu precis när man ska börja jobba inomhus i 5 veckor :/ Men ja får tänka lite positvit att jag lär få en bra lön på mitt konto :)


Kisses and goodbye ;D

Av Rebecca Nilsson - 9 juni 2007 10:12

idag ska faktiskt jag bege mig till Malmö igen, åker nu lite över 11 och sen möter min kusin mig i limhamn vid tjugo i ett ;D Var så länge sen man träffade de två så jag saknar de väldigt mycket ska ja ta och tala om för er alla :) de två veckorna jag hade med er i Spanien var helt underbara ifjor sommar, minnena kommer alltid finnas för mig :)


Ska dra till rixfm med min äldsta kusin, sen ska hon med mig hem för hon har inte varit här på länge i med de bor i spanien och sånt annars. Vi ska ha skoj ikväll gumman den saken är säker ;D


Två daagar av festande, kanske idag med? Hmm ja vafan vem vet :) Tänk om 1 år eller mindre än det så är det jag själv som står på trappan och ska ta studenten ;D Me like :) 5 juni 2008 ^^ så boka inte upp något då haha, för då blir jag ledsen ;D


Nej nu ska ja gå och fixa till mig lite och göra lite frukost och cykla upp till bussen tänkte jag ;D


Kisses and goodbye ;D <3


Ovido - Quiz & Flashcards