Alla inlägg under juli 2007

Av Rebecca Nilsson - 9 juli 2007 21:07

Ja idag har inte hänt så värst mycket om jag ska vara ärlig, Jobbet, köra till mormor och morfar och titta till deras hus, jag övningskörde lite, sen körde vi till farmor och firade henne.


Jag och Emma min kusin satte oss och titta på tv, pocahontas eller hur fasiken de nu stavas :P Men de slutade med att jag somna i soffan, helt sjukt olikt mig :S aja men jag var vell trött och vad gör man inte då ;D


Sen när man kommer hem kommer grannen in och lämnar min parfym som de handlade på vägen hem till mig :) de är snälla allt, de handla lite sprit och så till mammi och pappi med.


 


Den parfymen luktar så sjukt gott och den är så sommrig på något sätt men de är även min andra midnight fantasy med britney, de är sånna där äkta sommar parfymer :)


Nej nu måste jag snart ta mig en shopping tur i Malmö city eller i Lund, för har typ nästan inga fina sommarkläder :`( Sen ska jag även fixa till håret, tänkt färga de men vet dock inte vilken färg, fixa till naglarna ! Måste även handla mig nya inlines med så jag kan ut och röra på mig mer, för ut och gå massa runder nu börjar bli lite enformigt tyvärr :/


Aja, ha de underbart snyggingen där ;D

Pusssar <3

Av Rebecca Nilsson - 9 juli 2007 16:41

Sista måndagen att jobba nu i sommar är av klarat :) mycket stolt över mig själv faktiskt gå upp kl 4.50 5 dagar i veckan på ett sommarlov är minsann inte alls skoj ! Imorgon äre lönning som gäller, fast de mesta ska jag spara faktiskt till vintern då om resan bär av :) Men det tror jag och jag verkligen hoppas på det.


Nu har man precis kommit hem, handla födelsedags present till min farmor idag för hon fyller år. Vi ska snart upp där och fira henne. Fast först blir de äta middag, sen ska vi köra till mormor och morfars hus och vattna och hämta lite saker :P Och jag ska övningsköra så alla runt om sjöbo trakterna håll er inne ;)


1 vecka till sen är man i varberg, men mest av allt längtar jag tills jag ska till Sundsvall så jag får träffa mina älskon och sötnosar som jag saknar super duper mega mycket :( Men när ja kommer upp ska vi ha skoj den saken är säker :)


Ha de underbart snygging ;D

Pussar <3

Av Rebecca Nilsson - 8 juli 2007 17:32

Jag vill inte vara någon för dig om du tänker på mig som någon som ger dig det du vill ha

Jag vill vara den som är där för dig

Och kan ge dig det du behöver, utan att du själv förstår det

Jag vill vara där när ingen annan förstår att du behöver någon

Och jag älskar att du litar på mig

Och att du tycker om att jag kramar på dig när du är skitur

Och inte vill ha med mig att göra.


Jag älskar dig för att du alltid varit där


Du har alltid stått vid min sida vad vi än sagt till varann

Vi har varit kvar hos varann oavsett vad vi hatat varann för

Och det älskar jag dig för.


Jag känner mig som..

Jag känner mig som något väldigt bra just nu!


Mitt liv går mot en förbättring och det gillar jag, allt börjar verkligen att klarna upp. Men det blir vell så när man lägger manken till och ger sig jävelen på att man ska klara det. Men nu är det bara det här med vikten kvar. Ska ner 10kg ca och det är jättesvårt :/ Fast jag äter "rätt" såkallat, motionerar mkt så går det verkligen inte, vågen visar inget mindre eller jo kanske men de är inte alls mkt. Men allt tar sin lilla tid, det har jag verkligen lär mig här under dessa 17, snart 18 år.


Livet är inte alltid så lätt, det är som ett krig. Man måste kämpa vidare för att kunna leva bra :) Sen så jobbar man även nu på sommaren, ska jobba i 5 veckor och har redan jobbat 4, då äter man på fasta tider, dricker mkt vatten för det är så varmt ute. Man motionerar en hel del ja. Så något positivt ska de nog visa under dessa 5 veckorna, men sen ska jag fortsätta och kämpa på :)


Har ni några bra tips till mig är det bara att skriva det som en kommentar så ska jag läsa och lära ;)


Pussssar ;D

Av Rebecca Nilsson - 8 juli 2007 17:26

Du sa att känslorna inte var det samma som förut. Vi skulle fortsätta som vänner, vilket jag inte kan. Jag kan verkligen inte, jag vill men det går inte.

Jag älskar dig så mycket, ingen kan älska dig mer kan jag lova. Jag ser på alla tjejer du har haft nu efter mig och jag vet att du glömt mig. Jag tänker " va fan, jag klarar mig det finns så många fler än honom". Men jag har tänkt så för länge nu och insett att alla sår går inte över.



När du gick tog du med dig den största delen utav mig. Du tog mitt hjärta, fattar du det? Du har tagit det ifrån mig. Och jag vet att du leker med det, du stampar på det. Jag är inte värd ett piss, inte ett jävla skit. Jag tänker jämt att det inte ska vara såhär och att du kommer förstå vad du förlorat. Men hur lönt är det att jag ens tror det? Du vill inte ha mig, du har fått det du ville ha.




Och nu duger jag när du inte har någon annan, När du inte fått röra någon annans hud på allt för länge. Det är då jag duger.. det är inte rätt, allt är så fel. Vad finns det för mening med att jag aldrig ska kunna säga nej till dig? När jag säger " du utnyttjar mig, du har mig i din hand och du vet att jag finns där"




Det enda du svarar är att jag själv är med på det. VAD FAN TROR DU? Vad ska jag göra? När jag ser dessa tjejer du har nu förtiden. Undrar jag alltid, vad har dom nu då? Vad är det som jag inte har den här gången? Och när du kommer till mig, vad är det du saknar hos dom som jag har?



Jag förstår inte, jag gör allt för vara den du vill ha. Verkligen allt..



Jag vet inte varför jag ens skriver detta, för det är helt meningslöst.

Dina och mina dagar är väl över, men du har mitt hjärta i din hand ändå :/



Av Rebecca Nilsson - 8 juli 2007 16:48

Fredag: Då hade vi gäster här hemma, käkade massa gott :) Planera för varberg ! de är bara en hel vecka kvar innan man beger sig till den älskade västkusten och varberg & sen även ska vi till gbg som sagt ! Den veckan kommer vara helt sjukt underbar , när till stranden, när till liksom de mesta ojojojj :) Sen var vi ute och gick en runda med, de var härligt väder ute men det var lite läskigt i med de var gansk mörkt ute ;) Sen när de hade åkt hem la jag i mig i soffan och titta på ett monster till svärmor men dock somnade jag till den och vaknade klockan 5 på morgonen haha så då var de bäst att bege sig till sin egna älskade säng :) Dock hade jag en massa folk som ringde och störa sig hela tiden och var det inte de så skickade de sms till en. Men när jag hade lagt mig så somnade jag som en stock i alla fall :)


Lördag: Vaknade vid kvart i elva, skönt att sova länge faktiskt för en gångs skull :) slippa gå upp 4.50 ! Men ja ska ju bara göra det i 5 dagar till sen är de lugnt! Sen tittade jag även på bil, så kanske blir att vi kör och kollar på den :) Sen är det bara körkortet som saknas och lite saker på bilen som ska ändras om lite :P Sen kom farmor och bo en sväng , sen efte det stack jag upp till Emma snackade lite skit, la i hennes föräldrars säng och nästan somnade då vi fick för oss att bege oss till supermarket och handla melon och något att läsa! så de gjorde vi, men Emma handla glass så vi stanna längs vägen så hon kunde äta upp den ! Sen la vi oss i deras säng igen och fortsatte prata massa, de var väldigt skoj ! Om allt sen vi var små till kärlekslivet och de ena efte de andra ;D Ja ni hajar vad jag menar haha :)


 


Sen begav ja mig till ystad med, det var en nice kväll de :) Vem vet de kanske blir fler sånna !


Söndag: Kom hem då vid lite över 10 och de första man får göra är att börja arbeta :( Slutade inte från vid 14 tidem, efter det var det bara att göra sig gjordning och bege sig och handla lite! Sen efter det var de äta middag och sen ta de lite lungt! Nu sitter jag här och nördar mig och ska snart gå och lägga mig i soffan och titta på film och sen efter det tänkte jag träna lite och sen hoppa in i duschen, få på sig nattlinnet :) Sen är de nog lagom dags att krypa ner i sängen så man orkar upp imorgon !


- - -


THESS. säger: Vad du är flörtig då

RebeccaNilsson :} - säger: jadå klart, akta dig grouw ;D

THESS. säger:  Har du tagit viagra?

RebeccaNilsson :} - Nej de har jag inte gjort, men tog en vivägra :)

RebeccaNilsson :} - De var ju så länge sen nu sist man fick något, så har svarta trosor på och de börjar fan växa mossa :|

THESS. säger:  Hahaha du är inte normal


Thess och jag vi är inte kloka ibland, men man måste få flippa lite smått ibland med annars är de inte skoj :)


   


Ha de underbart snyggingar :)

Pusssar <3


Av Rebecca Nilsson - 7 juli 2007 13:04

Nu är ja så jädra less på detta regnande om jag säger så ! snälla sol och värme kom tillbaka ! Helt ärligt känns de inte som om man har sommarlov om jag ska vara ärlig ! Det känns mer som de vore höstlov :S


Man kan typ inte göra så mycket när det regar heller, det är de som är det segaste ! De blir vel en hemma kväll med film, mys och så :) Men de är inte heller fel de :)


Blir det den bilen så blir jag glad :)

Sen är de bra småsaker på den som ska ändras haha !

Min älskade morfar får fixa med ljudet i den ;D


Ha de unerbart snyggve ;D

Pusssar <3

Av Rebecca Nilsson - 6 juli 2007 22:09

klockan har tickat på ganska så snabbt idag, först jobbet, sen städa och laga mat. Skönt att man bara har en veca kvar på jobbet !


Sen lovar jag att jag ska njuta riktigt mycket av de sista 5 veckorna på sommarlovet :)

- Varberg & Göteborg nästa helg

- helgen därefter är de sundsvall

- Sen hem och va hemma ett tag sen halmstad

- sola, bada, njuta, festa och bara njuta av ledigheten :)


Nu ligger jag och nicole på golvet i uterummet och kollar på lite aktiviteter som vi kan hitta på med när vi är i Varberg ! Sen lägger vi även in lite ny musik på våra mobiler ! Men nu tycker vi två att det ska bli gott med lite godis tajm :) mumms haha !


kommer även lite bilder senare ikväll/inatt ;D

Pusssar <3

Av Rebecca Nilsson - 5 juli 2007 21:21

Klockan är inte så vidare mycket nu precis men jag är verkligen trött som ett as :S Helt jävls sinnes förstår det verkligen inte. Jobbet tar verkligen kål på en. Idag har varit världens skitväder rent ut sagt, regn regn och åter regn. Kanske är pågrund av regnet som jag är trött och hängig idag. Men ändå ärjag så sjukt glad så jag får inte riktigt ihop det haha :) Det är det som är de roliga :) Men de är skönt att veta nu att man bara ha en vecka kvar på jobbet :)


Efter jobbet idag gjortde jag inte så värst mycket mer än lagada mat, jag gillar verkligen laga mat :) Tro det eller ej men jag är nästan mäster kock haha xD Sen gjorde jag även lite hemarbete, som verkligen suger. Men måste få de klart nu innan nästa vecka för då äre inte mer jobb i år, eller jo kaske till november lovet om jag inte ska till Sundsvall då igen, men får se :)


Har precis tränat lite med, tagit en kall dusch och hoppat ner i mitt älskade nattlinne ;) Leopard ! Helt ärligt hade jag kunnat gå och lägga mig nu men de är lite för tidigt för det tycker jag. Så de blir vel en bra film istället, men ja kommer nog dock somna till den, men de är smällar man får ta.


 --


Sen jag kom hem från jobbet har jag sprungit i mina älskade mjukis byxer, och ett linne :) varför är det så mysigt? Man slipper ha jeans på sig som är så obekvämt som ja då tycker !


På tisdag då lönen kommer in på mitt konto ska jag bege mig till en sportaffär och handla inlines så man kan ut och åka lite resten av sommaren :) För de blir lite enformigt att vara ute och gå faktiskt! Åka inlines ger även bra motion :)


Nej nu hade jag tänkt vara lite social till familjen här hemma :) btw äntligeeen fick jag mina älskade persiener i fönstert så jag kan sova gott och slipper att mitt rum är så jädrans ljust på nätterna och morrnarna :) Sen är det ju bara min älskade dörr som saknas nu haha ! men den kommer i helgen den med !


 --

Jag skratta så ja nästan kissa på mig på jobbet idag, där kom en "gubbe" haha , så sa han till mig så du den tjocka ormen på marknaden igår. jag sa bara nä då. Han hade klapppat den och hållt i den. Men då kunde inte denna svenskan hålla sig så jag sa de var vell de största du någonsin har håll i ! haha sånt garv där blev. Man ska inte säga allt för mycket haha för jag kan vara ganska smart och hugga tbx med andra saker :) Är ganska snabbtänkt och rapp i käften så de är lugnt.


Nej nu hade jag tänkt vara lite social till familjen här hemma :) btw äntligeeen fick jag mina älskade persiener i fönstert så jag kan sova gott och slipper att mitt rum är så jädrans ljust på nätterna och morrnarna :) Sen är det ju bara min älskade dörr som saknas nu haha ! men den kommer i helgen den med !


  


Sov gott snygginar ;D

Pusssar <3




Ovido - Quiz & Flashcards