Alla inlägg under juli 2007

Av Rebecca Nilsson - 4 juli 2007 20:23

Var man än tittar på tv eller om de är i tidningen så kommer de alltid något om hur du snabbast går ner 5 kg. Blir av med de där extra kilona. Att se detta varje dag, får man atumatiskt en jävla press på om man inte är det som jag då.


Jag kanske inte är jätte överviktig men jag är inte som en planka heller. Där finns något att ta i, men inte länge till. Ska försöka få bort de mesta så jag kommer i shortsen från sommaren som sitter åt över höfterna. Jag ska ner ca 10 kg. Men de roliga är att nästan hela min kropp är muskler, sen har man ju ganska så stora bröst med som väger en del med ja tyvärr :P


Imorgon är det nya tag. Mitt nya liv. 10 kg ska bort. Smal ska jag bli.


Jag ska sluta sätta käppar i hjulet för vart jag vill komma.



Från och med nu så är min vikt prioritering no 1 i mitt liv. Ingenting är viktigare. Jag ska bli SMAL. Det är först därifrån jag kan jobba för att försöka bli lycklig.



Jag måste sluta tänka i känslor och i stället följa mitt förnuft. Osunda impulser hjälper inte mig. De saboterar bara min kropp istället. Tänk hur mycket fett och kalorier en kaka , pizza innehåller tillexempel. Tänk på att de kalorierna vill inte kroppen ha !


Nu ska ja lyckas verkligen, man kan bara man vill sägs det ! Det gäller bara att motstå alla frestelser här i livet så kommer de gå som på rels :)


Pusssar

Av Rebecca Nilsson - 4 juli 2007 19:42

De är redan onsdag och halva denna veckan har gott, och de börjar allt mer trappa ner och de gör mig väldigt lycklig faktiskt :) Sen fick jag reda på idag att timmlönen på somamrjobbet ligger på 85kronor vilket ja gillade, för de lär bli en del på dessa 200timmar jag kommer jobba i sommar :) Men typ halva lönen kommer in på kontot mitt på tisdag ! Då hade ja tänkt beställa en tid till nagelmanikyr :) färga håret är jag med sugen på , men dock vet ja inte vilken färg. Sen även bege mig till resebyrån och fixa med resan till vintern ;D



Har även inskaffat mig en ny väska, assnygg :) Jag verkligen älskar väskor de är sjukt haha! Fick även handlat ett par nya solglasögon med :) lite blingbling var det till och med :) Sen var jag även på Hörby marknad, fanns inte så mkt där precis . Bara en jävla massa skit typ, men där var massa söta pojkar ojojojj graouw :) Sen träffade jag även min älskade Emma där mitt i folkmassan, tro de eller ej ;D Min älskade lillasyster <3


 Väskan :)


 Solgasögonen :)



Sen på måndag är de ju en vecka kvar sen åker man till varberg :) Fast på fredagen vecka 28 ska ja till helsingborg till fredriksdals teatern och titta på Eva rydberg med släkten på pappas sida :) Ska bli skoj faktiskt !


Nej nu tänkte ja gå och träna på orbi trecen och sen lite sittups och armhävningar ;) Ta en kall dusch, krypa in i min älskade morronrock och mysa vid tv till en bra film, men vilken film det blir vet ja dock inte :/


Ha de underbart snygginar ;D Pussar <3



Av Rebecca Nilsson - 3 juli 2007 18:24

Nu har snart halva sommarlovet gott :/ en vecka till så har jag haft sommarlov i 5 veckor redan det är helt sjukt. Det betyder ju dock att halva lovet är kvar men ändå. När jag slutat jobba så ska jag försöka göra allt ja inte orkat undet dessa veckor och dagar jag jobbat. För man är verkligen helt slut när man jobbat en hel vecka :/


Sen fick ja reda på idag att lönen kommer på kontot om en vecka och det gillar jag skarpt, ska fixa till naglarna, håret, handla lite nya sommarkläder och sånt skojsigt :) Sen ska jag ju spara en del till min och Emmys resa som vi ska göra till vintern, vet inte riktigt om de blir av men de verkligen hoppas jag på :) egypten, tunisien eller gran canarie vi har dock inte bestämt oss än vart de ska bära av , men de löser nog sig :)


Sen är de ju inte allt för länge innan man åker till Varberg snart med och sen efter detsudsvall och där efter kanske tylösand om inte de drar dit när jag är i sudsvall :/ men hoppas inte det för jag vill med följa med för det var så skoj där ifjor ju!


---


Helt ärligt vet ja inte va de tog åt mig igår om jag ska vara ärlig, jag grät som en dåre. Kunde inte somna för tårarna bara rullade ner en efter en! Men man ska vell ha sina kära små dagar då man mår mindre bra också. Men sen saknar ja en vis person med tyvärr. Förstår inte varför jag gör de efter allt han har gjort mig :S



Nej nu ska jag bege mig ut i de fina vädret och gå en runda :) Sen blir de lite sittups och armhävningar med som gäller. Sen ska jag nog även dra in och sola lite med. Måste bli lite brun , sen efter det blir det att göra en kräft sallad som jag kan ha medmig på jobbet imorgon till lunch ;D


Måste fasiken klä på mig nu med, man vet ju inte om Therese & robin kommer och hälsar på :P Men ja får ju se ^^


Ha de underbart snyggingar, pussar :)







Av Rebecca Nilsson - 2 juli 2007 21:02

Förstår inte var tiden tar vägen den bara rinner iväg de är helt sjukt :| De är redan måndag kväll, känns nästan precis som man vaknat helt wierd !


Jag trodde dock jag inte skulle orka gå upp imorse men de gick kanon fint, vaknde lite i 5 så då var det raka vägen in i en kall dusch så man vaknade :) sen efter det var det tidninge, göra mackorna och koka kaffe som gällde. Sen väl på jobbet var det som om någon slog mig i huvudet med en klubba för jag blev cp trött helt snabbt haha :) Men mot klockan 14 så började jag piggna til.


Men ikväll när ja kom hem tränade jag lite grann, blev dock bara sittups och armhävningar. Sen var ja ute och tog mig en liten promenad innan vi körde och hämtade oliver för han skulle fixa mormor och morfars data :P Men när de fixade datan satt jag i soffan och titta på tv men de slutade med att jag somnade haha ! sen när jag vaknade fick ja höra att jag hade snarkt hahha! omg de brukar ja inte göra, men nu har jag ju lyckats bli förkyld med så tror det är det som gör de. För ja kan dock inte andas med min kära näsa :/


Nej nu är jag hemma och sitter och funderar på om jag ska gå ner och laga till något som man kan ha till lunch på jobbet imorgon. Sen ta och träna lite till innan sängen kallar den saken är säker haha :)


Men nu tänkte jag i alla fall gå och vara lite social med familjen och sen sova för ja är fan trött än :| helt skumt, de kanske är att ja sovit för mycket !


Varför? :/


Godnatt snyggingarna :)



Av Rebecca Nilsson - 2 juli 2007 17:05

´Min fot som jag opererade för ca 2 år sen har inte blivit helt återställd efter operationen. jag lovar er den var bättre innnan än vad den är nu :( Har man gått för mycket under dagen så kan man knappt gå något alls på kvällen av en jävla hemsk smärta :/ vilket jag verkligen hatar!


Men jag ska bege mig till en läkare snart igen så d får titta på den för denna smärtan är inte allt för nice !


Kommer ett inlägg till ikväll ;D

Av Rebecca Nilsson - 1 juli 2007 15:44

Nu är det en ny månad och snart har man haft sommarlov i en hel månad de är helt sjukt asså. Jag kan inte förstå var tiden har runnit iväg de är helt sjukt.


massa underbart ska man göra nu i juli t.ex

- Varberg

- Sundsvall
- Festa
- shoppa

- Bygga på naglarna


Sen fyller ju även Alexander Andersen 20 år imorgon så man får komma ihåg att gratulera honom då :) Då är de systemet nästa för honom hihi !


Sen är ja grymt sugen på att även ta hål i min högra bröstvårta faktiskt. Men ja är rädd att de kommer göra svin ont ^^ Men iofs min smärtgräns är väldigt hög så jag tror nog de ka gå bra :) Får bli i september någon gång man gör det då efter det varit rötmånad och sånt trams.


Nej nu ska jag gå till köket och laga lite mat, sen blir de ut och gå en runda med Cassandra, träna lite med :) Sen måste jag lägga mig tidigt i med de inte blev mer än 1 timmes sömn inatt. Men så är det, man lever ju bara en gång så då gäller de att verkligen leva livet för man vet inte om detta är ens sista dag i livet !


Take care, kisses and goodbye :)

Av Rebecca Nilsson - 1 juli 2007 11:11

Jag lovar min lördag var inte som vilken lörda som, den var helt galen. Men inte på ett dåligt sätt då. Lördagen var verkligen helt kanon, lika klockren som pricken över I.et haha :)


Lördagen började med att jag ringde Emma när jag vaknat, så kom hon ner här när jag hade käkat frulle och gjort mig gjordning. För att vi skulle dra in till byn och handla något gott vi kunde grilla och det blev bbq spett, potatissallad :) mumsigt vill jag lova er. Sen efter det var de hem igen och göra sig gjordning så man inte stod med allt i sista minuten. Men så blev det såklart ändå. Varför kan man inte planera lite bättre? :P Sen begav jag mig cyklandes upp till emma för sen körde hennes pappa oss till bussen, tro de eller ej de är inte allt för ofta han gör något sånt. Så man borde nästan sätta ett kors i taket :P


Sen väl hemma hos Niclas & thessan började vi korka upp cider och vin och börja dricka lite i väntan på de andra. Började även förbereda maten lite så de var halvklart när de andra kom :) Maten var väldigt lyckad, det var väldigt gott ! Sen efter ätandet satte vi tjejer oss vid bordet och snacka lite gamla och även lite nya minnen! Då kom jag och Johanna fram till att vi var väldigt dumma till varandra när vi var små. hon bet mig i kinden och jag bet henne i hennes vänstra bröst. om man nu hade sånna på dagis haha :P Även allt bråk om en lila tallrik. De kallar ja minnen för livet asså. Sånt lär man komma ihåg läänge. Sen efter det så kollade vi på när killarna badade i poolen, men de var ju kycklingar för de frös som satan haha :) sen efter det satt vi i soffan lyssna på musik och snacka massa skit bara om allt mellan himmel och jord typ ^^


Sen tickade bara klockan iväg och mina älskade damer skulle åka egentligen jag med. Men de tjatade på mig så ja stannade ett tag till ;D Sen fick killarna för sig att de skulle bada igen så de hoppar i poolen och då är fan klockan 4, men ja de bangade inte precis men de gjorde ja :) Sen slutade vi festa lite över 5 imorse, men somnade inte från lite i 6 , sen vaknar jag tjugo över sex av att en dåre går och dammsugar nedanvåningen. Så sen dess har jag varit vaken. Jag kan i alla fall lova er en sak i alla fall och de är att jag verkligen inte mår hallon alls. Vet inte om jag är full fortfarande eller om jag är bakfull det är det som är det värsta!


Men nu tänkte ja i alla fall lägga mig i min älskade säng och vila en stund för de lär jag behöva. Så man orkar jobba imorgon så man inte känner sig som en sombies och pallar inget. Kanske kommer ett inlägg till ikväll när jag har piggnat till lite och lagt in bilder på datan och även hämtat min cykel hos min älskade Emma ;D


Ha de underbart snyggingar , kyssar <3 :)

Ovido - Quiz & Flashcards