Alla inlägg den 3 januari 2008

Av Rebecca Nilsson - 3 januari 2008 21:12


Nu tänker ja släcka värmeljusen, klä av mig

och hoppa ner i sängen ^^ Vill du följa med mig ? ^^

Annars får ni sova så gott mina små/stora älsklingar och

dröm inte allt för söta drömmar eller hemska mardrömmar, för

jag orkar inte komma och rädda dig inatt ^^



Av Rebecca Nilsson - 3 januari 2008 20:44

Har precis duschat och så, mår skit rent ut sagt. Funderar på om jag sova för ja är helt död. Orkar knappt hålla ögonen öppna + att mitt huvud väger ton. Känns faktiskt bäst att sova nu så man orkar upp och jobba sista dagen imorgon för dennaveckan. Funderar på att jobba på måndag med, men får se om jag orkar.


Dock lär jag behöva ha den dagen till att plugga + planera sthlms resan :) Men ja tänker i vilket fall som hellst ta och krypa ner i min älskade säng, titta på film och sova! Tror inte jag kommer se så mycket av filmen, men de spelar ingen större roll i detta sammanhang tycket jag ^^


p.s tycker ni är väldigt dåliga på att kommenterna, + att jag är nyfiken på vad ni tycker jag kan skriva om i min blogg m.m så nu får ni inte glömma att lämmna ett spår i mina kommentarer :)


Smisk på rumpan, vet att ni gillar det ^^

Av Rebecca Nilsson - 3 januari 2008 19:30

Jag har nu bestämt mig för att 2008 ska bli de året då jag ska förbättra och ändra lite saker på mig själv. Bli en bättre människa basically. Jag vet att det låter jävligt klyschigt. Och det är säkert jävligt klyschigt med. Men jag tror det behövs. Jag måste bättra mig. Ett nytt år och en ny rebecca!


Sen har ja nog kanske inte varit världens snällaste människa och de ska jag med ta tag i. Även fast man bara skrivit de på msn eller lunar så sårar det exakt lika mycket som om man hade sagt de till personen in real life. Så ett tips till er andra gör inte samma misstag som jag har gjort. För jag lovar er ni kommer ångra er ! För det har jag gjort, synd man inte kan spola tillbaka tiden för då hade jag gjort det.


Sen har man ju även de personerna som har utnyttjat en för man är så snäll och omtänksam. Det är hårt att skilja på vänner och fiender ibland, tror ni håller med mig där.


Nu orkar ja inte sitta här och skriva mer skit, utan nu ska ja börja visa vad jag går för innan allt är för sent. Jag kan tåla mycket, fast när gränsen är överstigen då vill man inte vara nära mig.


Så nu är det dags att visa var ja tänker sätta mitt skåp ska stå.

Sen på tal om annat, lova inget om ni inte kan hålla det ! Dock finns de ju de personerna som säger att löften är till för att brytas.



Av Rebecca Nilsson - 3 januari 2008 18:58

1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?

Punktering, nope. Torkarblad, yes!

2. Hur äter du ett äpple?

Biter, tuggar, sväljer...

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?

alla små kryp, usch ! Spelar ingen roll vilken färg

4. Big Brother eller Sportnytt?

Sportnytt ffs :)

5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?

Rosa ferarri!

6. Är du mörkrädd?

ja, skoja inte ^^ Fast de ena spöket tar inte de andra

7. Resmål som fascinerar?

Hawaii, miami, los angeles, San fransico och new york

8. Ditt senaste telefonsamtal?

Christoffer

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?

Oj!hm, de var mig en svår fråga

10. Förrätt eller efterrätt?

Efterrätt.

11. Bästa stunden på dagen?

eftermiddag/kväll.

12. Tre saker du alltid har med dig?

Mobil, väska, pengar.

13. E-post eller snigelpost?

E-post är ju enklast, men visst är det mysigt med ett handskrivet brev på posten? =)

14. Den senaste komplimangen du fick?

Underbaring och sötsak

15. Senaste gången någon skällde på dig?

oj, de tror du jag ska komma ihåg?

Av Rebecca Nilsson - 3 januari 2008 18:41

Sitter och funderar på om jag ska gå in ta mig en varm dusch, smörja in mig med brun utan sol, sen ta på mig morgonrocken, burra ner mig under filten och sen titta på en bra film. Dock tror jag att jag kommer somna för jag har feber + sviin trött !


Sen återstår det ju att se om de finns någon bra film på tvn. Annars får ja be mamma och pappa  hyra en film till mig. För jag har bestämt mig att jag ska se en :) haha !



Av Rebecca Nilsson - 3 januari 2008 17:54

Usch, denna dagen är inget att tala om. Tiden gick så sakta på jobbet iag så det var inte klokt. Fast vi hade trevliga samtalsämnen i alla fall, sex, killar och godis ^^


Sen känner jag hur hemsk förkylningen börjar bli, orkar inte med att bli sjuk. Tror ja kommer åka på en jääävla förkylning i med att jag har ont i alla leder i kroppen, huvudet väger ton och mina ögon är helt rödsprängda. Sen tror jag att jag har feber med. Men nej usch nu är de slut på klagandet ^^



Ovido - Quiz & Flashcards