Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Rebecca Nilsson - 12 januari 2008 15:37

Har precis kommit upp till lägenheten, sitter och håller på med skolarbeten som ja inte har någon lust över alls. Men sånt måste göras de med!


Många trevliga stunder igår/inatt, massa dans, trevligt folk ja sådär skoj som man brukar ha :) Är förvånad över att ja inte ens blev så full på de ja drack, men de vart bra!


En sak som är väldigt obekvämt och det är att man har varit ute och gått sen kl 11 idag, dock blir det mer ut och gå ikväll tyvärr ska ju lämna Marias väska och sen ut och äta med pappa för han fyller 40år :) Skönt att ha så unga föräldrar , för man kan liksom prata om allt och då menar ja verkligen allt med.


Nej om man skulle ta och avrunda skrivandet för ett tag, ska plocka undan lite och börja packa ner saker. Måste även fundera ut vad jag ska ha på mig ju :P + tänkte sova ett par timmar med, men tror inte det vore någon bra idé , för då kommer man inte kunna sova inatt. + att jag behöver sömnen för inatt eller imorse fick man ju sova i 2 timmar och 30 min :(


Smisk på rumpan <3

Av Rebecca Nilsson - 12 januari 2008 09:24

Fyfan säger jag bara, festade till klockan 6 imorse och man är redan uppe de är sjukt. Men skoj var det :) träffa massa trevligt folk där och allt de kan inte bli bättre. Men nu ska jag in i duschen, äta frukost och dra ut anna på stan ;D sova blir det i alla fall när vi kommer hem :p

Ovido - Quiz & Flashcards