Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Rebecca Nilsson - 13 januari 2008 20:08

Torsdag: Började med att jag och Anna var tvugna att gå upp tidigt, packa ner de sista, sen kom farfar och hämtade oss och körde oss till tåget. När vi väl var uppe i sthlm gick vi fel haha ^^ Men sen när vi väl var framme var de städa lägenheten, sen ut och gå på stan en runda + handla lite.


Fredag: Det började med att vi gick upp vid 9 tiden, gjorde oss gjordning , åt frukost sen begav vi oss ut på stan och sen kom en i släkten och hämtade oss så vi åkte hem till de på drottningholm och hälsade på en stund. Men vi var inte där så länge för ja och anna skulle ut på kvällen ju :)

Så de var bara hem och fixa till oss folket kom vid typ sju halv åtta. Efter det blev de tunnelbanan till södermalm och utgång :) Massa trevligt folk, fick höra massa om min heta skånska ^^ + att man inte gick och la sig från halv sju, för att en kompis till anna som hon lärde känna i sommras bor i sthlm så han och en killkompis följde med oss till lägenheten så där satt vi och prata.


Lördag: Upp klockan 9, började med att gå in till mamma och de i deras lägenhet och sjunga för min älskade pappa för han fyllde 40år. Sen var de bara till att göra sig gjordning och bege sig ut på stan och shoppa :) När anna och ja kom hem igen fick vi gå till Karla plan och lämna marias väska för hon glömde den hos oss i fredags natt. Efter det blev de hem och göra sig gjordning och sen bege oss ut på mongolian barbeque, såg en del kändisar ute på stan. När vi kom tillbaka i lägenheten så blev det duschen, packa och städa undan lite för att slippa allt dagen efter. Vi la oss ganska tidigt pågrund av att vi skulle upp tidigt idag.


Söndag: Ja om idag kan man inte säga mer än att man gick upp kl 6 och fixade till sig, bädda undan sängen, dammsugade och allt de där. Sen gick vi ner mot strandvägen där vi tog en taxi ner til centralen för de är ju en bra bit att gå från centralen till östermalm. Sen väntade en lång tågresa hem till skåneland. Sen när man väl kom hem har man inte gjort mer än att åka till ystad för vi hade möte med basketen och sen hem och plugga. Sitter fortarande och pluggar , men funderar på att ta en pause och titta lite på tv och sen ta och plugga vidare sen.


Vill verkligen tillbaka till sthlm, gillar inte skåne längre.

Smisk på rumpan <3

Av Rebecca Nilsson - 13 januari 2008 17:04

Fy fan nu är ja hemma i skåne igen :( Vill verkligen inte de, vill tillbaka! Men nu har ja typ precis kommit hem från basket träningen. Eller jag var där bara på möte för min skola är viktigare tycker jag.


Skriver mer sen + lägger in bilder från resan :)


Smisk på rumpan

Ovido - Quiz & Flashcards