Alla inlägg under oktober 2009

Av Rebecca Nilsson - 10 oktober 2009 18:35

Blev shopping med mamma och pappa idag, fick handlat en del saker. Gick och leta efter mysiga kofter nu till hösten/vintern, men jag hittade inga som jag gillade. Det kommer väl med tiden.


Fick i alla fall med mig:

- Vantar

- Mössa

- Leggins

- Skor

- Rouge, foundation, mascara, puder och rakblad

- Hårklämmor

- Body butter från Hawaiian tropic, med doft av lime och cocos


Nu sitter jag och väntar på att Sara ska höra av sig, vi ska ju ha myspys ikväll. Kolla på någon bra tjejfilm, snacka skit och äta morötter, gurka och dippa. Smarrigt värre :)


På tal om annat så har min hand blivit bättre, nu känner jag ingenting när jag rör handleden och det känns riktigt skönt faktiskt. Hoppas ju på att jag kan börja träna på gymmet ordentligt igen. Om inget annat så kanske det blit att simma en stund imorgon bitti istället.  

Av Rebecca Nilsson - 10 oktober 2009 07:03

Sittet på jobbet just nu och har varit här ett bra tag, ska dock vara här en stund till innan det är dags att bege sig hemåt. På tal om annat så gick det helt okej att köra hit, men hade väldigt ont i handen när jag växlade :/ Får kanske bege mig till sjukhuset nu? I med den är rejält svullen och sen kan jag inte röra handleden utan att det gör ont.


De som känner mig väl, vet om att jag inte gillar sjukhus. Därför drar jag míg så för att åka dit. Kommer ju ändå bara få höra att det är en kraftig stukning och att jag ska ta det lugnt med handen. Jag verkligen hatar sjukvården i sverige..

Av Rebecca Nilsson - 9 oktober 2009 21:53

Nu är handen inlindad och värktabletterna börjar värka.

Så nu kanske man lär sova gott den lilla tiden man lär sova med tanke på att jag ska upp kl 3. Fast det klarar jag, har ju festat hela natten och sen jobbat så det lär vara en baggis. Fast den största frågan är hur jag ska kunna köra till jobbet.

Av Rebecca Nilsson - 9 oktober 2009 21:17

Kom hem från Lund för en stund sen, bion var faktiskt riktigt rolig även om man kunde lista ut vad som skulle hända och hur den skulle sluta. Tack damer för en trevlig kväll, det får vi göra om tycker jag :) Fast då får kvällen rulla på vidare ut på resturangen och äta, eller till något uteställe på kvällen/natten.


Nu ska jag snart krypa ner i sängen tänkte jag, men frågan är ju om man kommer somna. Har ju inte lagt mig innan kl 00 nu i veckan. Men ska ju upp kl 3 inatt och tacka gud att jag inte jobbar så länge imorgon. På ett sätt är det skönt att komma upp tidigt och jobba på morgonen, för sen har man hela eftermiddagen på sig till annat. Förmodligen blir det Malmö med min älskade mamma och även en lång promenad i skogen om vädert tillåter det. Sen på kvällen blir det film och skitsnack hos Sara, för vi båda ska börja jobba tidigt på söndag.



Av Rebecca Nilsson - 9 oktober 2009 13:12

  

Idag känner jag att det kommer bli en riktig tjejkväll. Sara, jag och Elin ska bege oss till Lund och titta på bio. Ska faktiskt bli väldigt trevligt + det blir väl så att vi drar ut och äter i Lund efter bion eller innan.


Dock får det inte bli en allt för lång kväll, för tror inte jag kommer orka upp kl 2.30 inatt annars. Jag börjar tycka det är ganska så segt att gå upp så tidigt på morgonen. Visst jag ska inte klaga, trivs ju som fisken i vattnet med det arbetet som jag har.


Men nu får jag nog bege mig ner och dammsuga innan mamma kommer hem. För det blir ett jävla liv annars och det orkar jag inte med. Fast den stora frågan är hur jag ska lyckas dammsuga med min skadade hand/handled. Kanske blir att man svär en och annan ramsa ett ex. antal gånger.

Av Rebecca Nilsson - 9 oktober 2009 08:15

Vaknade lite i åtta idag, så idag minsan fick jag sova längre än alla de andra dagarna denna veckan. Vilket känns superskönt, men mindre skoj är det att förkylningen har blivit värre. Så nu sitter jag här och dricker varm oboy, har även tagit en förkylningstabelt som vi köpte i Turkiet.


Ska snart göra mig iordning, måste ju vara inne i byn till kl 10 och jag vet inte riktigt hur jag ska klara köra till byn. Lär väl svära en hel ramsa varje gång jag ska röra växelspaken. Helvete att man inte har atumatare när sånt här händer.


Fast innan jag gör det tänkte jag ta av bandaget jag har på handen och kolla hur den ser ut. Så nu får jag hålla tummarna så inget har hänt.

Av Rebecca Nilsson - 8 oktober 2009 23:11

Nu har alvedonen börjat värka, för känner inte av smärtan i handen. Fast lär väl vakna inatt av att jag har ont i handen, men den stora frågan är ju hur jag ska lyckas sova med handen högt. Är ju som en karusell när jag sover :/

Fast det är ju en annan femma.


Jag som hade intalat mig själv att jag skulle till gymmet imorgon, men vad ska jag där när jag har skadat handen? Finns ju inte så mycket man kan göra mer än cykla, springa eller gå på löparbandet och träna benen. Men visst det behövs det med, så får se hur det känns imorgon.


Men nu ska jag i alla fall ta och hoppa ner i sängen och sova, ska försöka sova lite längre än till kl 7.20 imorgon bitti. Fast sen om jag gör det är en annan sak och det återstår att se imorgon :)


Av Rebecca Nilsson - 8 oktober 2009 22:12

Så jävla typiskt mig, lyckas skada handen på fotbollsträningen idag. Hoppas verkligen på det bästa att det inte har hänt något allvarlig med den, tror själv att det är en rejäl stukning. För kan knappt röra den och när jag rör den i vissa lägen gör det jääävligt ont. För er som känner mig så ska det gå ganska så långt innan jag klagar för smärta. Men är handen svullen och blå imorgon är det sjukhuset nästa. Så håll tummarna med mig alla som läser detta.


Tycker så synd om Kristin, i med det var hon som sköt så fick hon dåligt samvete. Men hoppas hon inte tänker på det allt för mycket. För hon kunde inte rå för det.

Ovido - Quiz & Flashcards