Alla inlägg under oktober 2009

Av Rebecca Nilsson - 21 oktober 2009 12:12


Nuet är det värdefullaste du har, det förflutna har du inte längre och

framtiden vet du inte hur länge du har!

Av Rebecca Nilsson - 21 oktober 2009 09:53

Gick upp vid halv åtta imorse, där efter begav jag mig till gymmet vid åtta tiden och var där i en timme. Körde rygg. mage, bröst idag, får se vad det blir imorgon. Nu sitter jag här hemma och gör inte allt för mycket. Ska städa övanvåningen, för att hjälpa mamma. Sen förmodligen blir det ut och gå en lång runda i skogen här bredvid. Ska även ta och klicka hem lite kläder tänkte jag, behöver lite basplagg i min gaderob och även lite mysiga koftor.

Av Rebecca Nilsson - 20 oktober 2009 22:50

Nej nu tänker jag sätta punkt för denna dagen.

Inte för jag är trött, men det finns ju inget man kan göra så.

Godnatt sötnosar :)


  

Av Rebecca Nilsson - 20 oktober 2009 22:10

Gah, jag får spel när jag inte har något att göra. Tycker det är så enormt tråkigt att bara sitta och göra ingenting. Är inte trött heller, så kan ju inte gå och lägga mig precis. Man kanske ska ta och spela the sims 3 tills man blir trött?


Rebecca  

Av Rebecca Nilsson - 20 oktober 2009 21:15

Så nu har jag bestämt mig, skickar ansökan till Nordic aero på Arlanda. Man kan ju alltid tacka nej sedan om man har ändrat sig. Funderar även på att skicka en till Novia på Kasturp. Ska nog göra det med :)


Nu sitter jag här igen vid datan, dock har jag inte suttit här mycket idag. Eftersom jag har haft annat för mig. Var ju inne i Malmö på den mässan, vilket inte var någon höjdare. Men eftersom jag körde gick vi lite på stan och åt, kollade på kläder till Halloween och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så ibland var det lite synd om christoffer, men han fick skylla sig själv när han åker till Malmö med fyra tjejer :)


Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl träna lite på morgonkvisten om jag inte mår ännu sämre. Känns som jag ska dra på mig ännu en förkylning, men det pallar jag verkligen inte. Så jag hoppas på det bästa. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske blir att man klickar hem lite kläder här och var, ut och gå en runda, snacka skit med nära och kära, tvätta bilen eftersom jag inte gjorde det häromdagen. Fast det får jag se om min hand klarar, har problem med den än sen jag fick bollen där på fotbollen. Har lär mig att man inte ska klaga, så det är bara att bita ihop och köra på.


Nu ska jag spela farmville, är ett bra spel om man inte har någonting annat för sig.

Av Rebecca Nilsson - 20 oktober 2009 09:52

Sitter just nu och kollar runder på massa olika jobb och jag kom in på flygtorget där jag hittade ett traffic assistenet jobb på Arlanda. Sista ansökningsdagen var den 27 Okt, så jag har några dagar på mig att tänka om jag ska söka det eller inte.


Den stora frågan är ju om jag är villig att lämna allt här hemma för Sthlm. Visst det hade varit enormt skoj, men får tänka på det. Annars kan man ju alltid skriva två spalter på ett papper med fördelar och nackdelar om det.



Av Rebecca Nilsson - 19 oktober 2009 22:15

Nu ikväll har jag varit hos farfar med pappa och tittat på fotboll. Dock synd att Malmö inte satte sina chanser de hade, men göteborg spelade faktiskt riktigt bra fotboll. Där efter körde vi hem och tittade på grannfejden, förstår verkligen inte hur folk orkar bråka så mycket som de gör där. Tycker det är riktigt sjukt faktiskt. Där är alltid någon surkärring eller någon vrång gubbe som är med i bilden. Men nog om det.


Funderar faktiskt på att sova, med tanke på att jag har varit uppe sen fyra imorse och att jag har en händelserik dag imorgon. Tänkte bege mig till gymmet imorgon bitti, där efter blir det hem och tvätta, plocka undan lite av mina skor som står i hallen, sen ska jag köra till Malmö vid tolv tiden och vet inte riktigt hur lång tid den mässan tar och sen på kvällen när jag kommer hem är det fotbollsträning i Askeröd.

Av Rebecca Nilsson - 19 oktober 2009 10:23

 

Stå på dig, annars gör någon annan det

 

Ovido - Quiz & Flashcards