Alla inlägg under november 2007

Av Rebecca Nilsson - 15 november 2007 06:59

Nu är det dags för skolan, sista dagen denna veckan vilket är super skönt :) Men jag har en massa andra saker som står mig upp över öronen. Men de är lugnt jag klarar det :) jag är stark och ger inte upp i första taget som sagt :)


Kom på en sak nästa vecka går man i skoaln 3 dagar och veckan efter det går man i skolan 2 dagar :) Kan det inte bli bättre? ^^ Får får jag mycket mer tid till attplugga, träna och ta de lugnt och försöka få tillbaka orken som just nu är helt borta.


Nej nu har jag inte tid att babbla mer måste bege mig till bussen och skolan vilket jag inte är så sugen på. Men de är ingen jobbig dag på torsdagar så de är lugnt :)


Men ha de underbart mina älsklingar :)

Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 14 november 2007 21:54

Har tittat på pippi nu, men ja pallar dock inte se mer. Är sjukt trött nu det är helt sjukt ! Så nu tänker ja lämnar datan och tv.n ifred och lägga mig ner i sängen och krypa ner ordentligt under mitt älskade dun täcke !


Ibland har jag verkligen blackout om vad ja ska skriva i min blogg. Ni som läser har inga tips till mig? Eller något ni vill veta om mig?


Nej nu ska ja kasta in den sista pinnen i den öppna spisen och sen gå och sova för de är en hård dag imorgon. Men ni får sova så gott mina små älsklingar för de tänker i alla fall jag göra :)


Take care `´ Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 14 november 2007 20:52

Sitter just nu och ittar på ronja rövardotter och inna det tittade jag på take the lead och innan det tittade jag på ytterligar en astrid lindgren film och detvar Bröderna Lejonhjärta.


Jag vet det låter tramsigt men de är sant jag kan faktiskt titta på sånna filmer fast jag är över 18 år ;)


Sitter och nördar mig på msn nu och ska snart sätta mig och plugga spanska men jag har verkligen inge ork till det för jag hatar läraren och då är det inte så lätt ! Men jag ska göra mitt bästa i alla fall den saken är säker !


Ha de underbart älsklingar <3

Take care `´ Ksses and goodbye !

Av Rebecca Nilsson - 14 november 2007 18:31

Satte mig precis med datan faktiskt, första gången på hela dagen vilken jag är sjukt stolt över. Måste trappa ner med datan nu och tänka på skolan för den är mycket viktigare! Nu när det är ca 7 månader kvar i skolan får man verkligen ge allt och det ska jag göra även om de så ska sluta med att jag går in i väggen så ska jag ha bra betyg när jag tar studenten den 5 juni :)


Har precis gjort klart min bokförings läxa, dags för svenskan snart och sen efter det får jag sätta mig och plugga  lite rättskunskap för jag fattar verkligen nada av det ämnet. Så de är bäst att börja råplugga det för jag ska ha minst g i det och det lovar jag att jag kommer ha med !


Varför är det så sjukt tråkigt och vara hemma själv? Mamma är på möte och pappa jobbar kväll, så här sitter man hemma i sin ensamhet och nästan drunknar i läxorna och fryser som fan. Men den öppna spisen börjar värma lite nu och det känns dunder bra ;)


Nej usch nu kallar läxorna igen tyvärr. Skriver mer sen när jag är klar med dem ;D


Ha de underbart mina älsklingar :)

Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 14 november 2007 06:16

Jag känner mig verkligen helt off det är sjukt. Är trött på skolan och det är bara några månader kvar. Måste ta och lyfta mig som fan nu och skärpa mig. För det är ingen som gör jobbet åt mig mer än jag själv. Men nu är det nog med allt sånt, har verkligen ångest över att jag har tappat så mycket i år. Men de ska bli ändring på det :) Nej nu orkar jag inte prata om sånt tråkigt mer, ska göra mig gjordning, men jag är slut som människa :( kisses and goodbye

Av Rebecca Nilsson - 13 november 2007 15:23

Sitter i skolan nu väntar på öppet hus ska börja fast de börjar inte från om 1 timme men ändå. Vi har en hel del att stå i om man säger så. Måste gå och växla pengar.


Men nu ska jag dra nu kommer inlägg när jag har tid ikväll ;D


Take care `´ Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 13 november 2007 10:25

Sitter i skolan och håller på med ufs affärsplan men det går inte så bra. Har ingenting kvar i skolan har slutat för dagen och det känns bra faktiskt. Kan inte precis åka hem för jag ska vara hos tandläkaren kl 13 så de är bäst att man är kvar i ystad då ^^


Men vad jag ska göra i ystad vet jag inte, men jag kommer säkert på något ^^ Finns säkert en hel del jag kan göra idag, någon som vet vad? ;D Sen ska vi ha öppet hus i skola mellan kl 17-20 så då måste man stannar kvar i skolan och efter det ska jag och simma med emmy tänkte jag :) Så sjukt skönt och simma :)



Av Rebecca Nilsson - 13 november 2007 07:46

Sitter på bussen nu påväg till skolan. Ska ha nationella, så glöm inte hålla tummarna för mig :) sen att man ska sitta i fem timmar får en att gå under innan man ens börjat. Nej nu ska jag sätta mig och ladda inför det. Skriver mer sen ;) Pussar

Ovido - Quiz & Flashcards