Alla inlägg under december 2007

Av Rebecca Nilsson - 30 december 2007 11:42

Nu är de inte så lång tid innan jag och anna beger oss till den stora staden sthlm. Ska faktisk bli skönt att komma från skåne och byta miljö. En sak ja har kommit fram till med tiden är att jag är en stadsmänniska för jag verkligen älskar sthlm och gbg. Jag gillar verkligen inte bo i skåne längre + denna jävla håla jag bor i.


Men tror dock attjag måste stanna i skåne ett tag till i all fall, för de hänger ju på om ja får jobbet på sturup efter studenten. Sen om man har jobbat där ett tag så kanske man kan söka sig till landvetter, arlanda eller bromma :) Den som lever får se vad som sker!


Dock har Anna och jag inte planerat så mycket mer än att vi ska ut och gå en promenad varje morgon, någon dag blir det väl utgång och såklart kan man inte åka till sthlm utan att shoppa :) Eller jo det finns säkert någon som klarar att hålla sig från shoppingen i sthlm, men de gör dock inte jag.


Jag hoppas på många underbara minnen och trevligt stunder där uppe nu fakiskt :)



Av Rebecca Nilsson - 30 december 2007 11:28

Hm idag har det inte hänt allt för mycket, har tränat lite här hemma dock kommer det bli mer träning sen. För ska iväg och träna basket med pappa, får passa på när sporthallen är ledig.


Sen ska ja även städa på mitt rum är de tänkt, mamma och pappa ska ju ha nyårs fest hemma och ja ska ha folk som ska sova i min säng och så. Därför måste mitt rum vara rent och fint + att sängen ska vara nybäddad ^^ Så lite är det faktiskt att stå i idag.


Dock är ja sugen på att bege mig tll malmö idag och se på hockeyn, men de får vara tyvärr. Tror inte min tid räcker till för det med :( Äsch, man kan inte ha och få allt här i livet.


Men nu har ja int tid att sitta här och babbla mer, städningen och körningen kallar på mig nu haha :)


Smisk på rumpan, vet att ni gillar det!


Av Rebecca Nilsson - 30 december 2007 11:18

Snart är det nytt år, förstår verkligen inte var år 2007 har tagit vägen. Men ja antar tiden har gått så fort i med man har haft fullt upp hela året. Till och med så har man gått halva terminen av 3.an, helt sjukt. Förstår det inte, kommer nog alrig förstå det.


Räknigen till studentsakerna, mössan, mjukisdressen och allt de där är redan beställt och betalt. Känns helt skumt i med de är 6 månader kvar. Men tiden går fort nu, de är ju bara 3 månader kvar i skolan och resten av tiden är praktik och lov. Men när man sitter och tänker så får man panik och ångest över allt som ska vara klart innan man slutar.


Av Rebecca Nilsson - 29 december 2007 16:38

Idag har jag faktiskt varit duktig , de ni *ler*


Lagat middag, gjort ljus till uf företaget. men nu har ja inte tid att snacka mer för nu ska vi dra till min kusin haha :)


Smisk på rumpan

Av Rebecca Nilsson - 29 december 2007 10:55

Är väldigt stolt över mig själv för att min mobilräkning för nästa månad kommer vara mycket mindre än den ja brukar. Tror min mamma kommer bli stot över mig. För de är inte lite den har minskat, den brukar ligga på sådär typ 900kr och nu har ja inte ens ringt för 150kr ens, förstår verkligen inte vad det är som har hänt. Men någon gång ska man väl lära sig, det är ju dock mycket biligare för mig och skicka massa sms och så för jag skickar 5000sms i månaden för 100kr.


Men dock har jag aldrig lyckats skicka mer än 3000, så får se vem vet denna räkningen som kommer nu har ja kanske skickar fler sms :P Så är lite smått nyfiken på att få hem den redan nu haha :)






Av Rebecca Nilsson - 29 december 2007 10:37

Snart nyår och det är ännu bättre ! Glömma allt dåligt från år2007 och börja om på nytt med ett helt nytt år ! 2007 året blev faktiskt inte som jag hade tänkt mig faktiskt.  Just nu känner jag faktiskt på mig att 2008 kommer bli det bästa året på väldigt länge :) Studenten, turkiet, jobbet på sturup m.m


En sak jag har kommit fram till är att ja endast kommer hålla kontakten med de som vill prata/umgås med mig ! Vill inte ha kvar någon som inte bryr sig om mig ! Haha ! Nä men varför ha kontakt med de som inte vill?! Ingen mening med det ju ! Eller hur?!


Det finns en del saker jag kommer minnas med år2007, som jag sent kommer att glömma :) Sommaren, vännerna, vissa utgångar, resorna runt om i sverige m.m



Av Rebecca Nilsson - 29 december 2007 10:19

Ibland går de faktiskt inte som man riktigt tänkt sig. Nu är jag vaken, dock har jag varit uppe sen klockan 8 men ändå. Det är sånna nätter jag verkligen inte gillar. Varför kan man inte få sova länge när man varit ute på kvällen/natten. Aja, får väl ta och sova i fem min på den lilla visaren ;D


Idag får jag se vad som händer, ska träna basket med pappa och sen tänkte jag vara snäll och färga håret på min kusin ^^ Men hon får ta och höra av sig sen när hon har vaknat och de där :)


Nu tänkte ja faktiskt på om ja skulle gå och ta mig en dusch, klä på mig och leta upp min ipod och sen eftr det gå ut och ta mig en promenad. Fast vädret ser lite dåligt ut, så får ta paraplyet med mig för att vara på den säkra sidan :)


Smisk på rumpan, vet att du gillar de

Av Rebecca Nilsson - 29 december 2007 03:36

Nej nu är ja så sjukt trött så jag pallar inte datan mer + att jag ska köra och träna basket imorgon. Så behöver ha en skönhets sömn!


Ska ta och gå till min säng nu och burra ner mig ordentligt under täcket och bara släppa alla tankar och funderingar :P


Sov gott mina älsklingar + ni andra med ;)

Kyss & smek

Ovido - Quiz & Flashcards