Alla inlägg under oktober 2009

Av Rebecca Nilsson - 27 oktober 2009 09:06

Vaknade vid lite över sju, bestämde mig att gå till gymmet även om hostan och smärtan i ryggen fanns kvar. Men fick ju tyvärr avså de övningarna jag brukar göra för ryggen, testade en men det gjorde för ont för att fortsätta.


- 15 min uppvärmninng på löparbandet

- 10 min på orbitrecen

- 30 min ca på maskinerna 3*15, körde bröst, axlar och biceps

- 10 min löpning avslutade jag med


Så nu känner jag mig riktigt duktig, är till och med sugen på att bege mig ut och gå en runda. Får se om jag gör det vid 12 tiden.

Av Rebecca Nilsson - 26 oktober 2009 23:03

Var med mamma och handla innan idag, då försökte jag övertala henne om att jag skulle få färga mitt hår mörkt. Men hon gick inte riktigt med på det, eftersom hon tycker jag har så fint hår i mig själv. Jag själv kan hålla med om att det är fint, men lite veriation på det hela hade inte varit fel. Mitt hår blir så råttfärgat på hösten/vintern så jag brukar färga det en två gånger då, men på våren och sommaren är mitt hår riktigt snyggt.


Så imorgon ska det råttfärgade bort och jag ska få en riktigt snygg blond färg över hela håret. Ska nog lägga in en före och efter bild här på bloggen när jag är klar. Hade inte det varit lite intressant?


Men nu ska jag ta och bege mig till sängen, ska upp tidigt imorgon och bege mig till gymmet och nu skiter jag i om jag så hostar imorgon bitti. För nu är det nog, träningen ska upp på topp igen.

Av Rebecca Nilsson - 26 oktober 2009 15:50

Kom hem från thessyy för en stund sen, nu är maten i ugnen. Måste dock ner och fixa med salladen, riset och såsen med så det är klar när mamma och pappa kommer hem. Annars blir det ett väldigans liv och det kan jag klara mig utan.


På tal om annat så ringde min chef innan, och jag ska verkligen jobba varje helg fram tills vecka 47. Hur roligt är det liksom? Visst det är ju skönt pengarna trillar in på kontot, men att missa mina älskade vänners 20års fester är mindre skoj. Och det värsta av allt är ju att jag missar vår fotbollsträning som vi har varje lördag i piratenhallen mellan kl 13-15. Fast jag tackade nej till två lördagar, är tvungen att träna inför cupen + årsfesten med fotbollen får man ju inte missa.


Men nu ska jag återgå till middagen :)

Av Rebecca Nilsson - 26 oktober 2009 10:41

Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning. Sen ska jag bege mig till min älskade vän Thessyy, hon är lite nere idag och det gillar jag inte. Så får bege mig dit och få henne på bättre humör :) Plus det var så länge sen vi träffades så tycker det ska bli riktigt skoj att ses.



Av Rebecca Nilsson - 26 oktober 2009 09:57

Har fortfarande inte blivit av med min förkylning, håller på att bli galen. Vill ju komma igång med träningen ordentligt, men vågar inte riktigt det i med jag är förkyld och har en jäkla hosta. Bättre att vila så man blir frisk. Men jag är ju ute och går eller tränar på pilatesbollen här hemma, men hur roligt är det i längden?


Nu tänkte jag sätta mig och spana på lite arbete runt om i skåne och tänkte även sätta mig och betala lite räkningar. Så man får de ur världen, jag hatar räkningar.

Av Rebecca Nilsson - 25 oktober 2009 18:15

Jag har varit riktigt dålig på att blogga i helgen. Ber så mycket om ursäkt för det, men ska ta tag i det i veckan jag lovar.


Har precis fått massage av pappa, har så enormt ont i min rygg. Kan knappt röra mig utan att det känns som de sticker en kniv rakt in i ryggen. Förmodligen ryggskott, vilket jag inte alls hoppar på.


Idag har jag även varit och kollat på fotboll, det var en kvalmatch mellan Sjöbo och Askeröd. Synd om Sjöbo IF som trillade ner i div 5, men det var enormt roligt för Askeröd att de gick upp i div 4. För er som vill veta så började jag min fotbollskarriär i Sjöbo när jag var fem år och slutade när jag var 17år och nu efter 3 år började jag spela  Wollsjö/askeröd. Fast när jag spelade i Sjöbo var det mer seriöst spel, nu spelar jag mer för att ha roligt och umgås med vännerna :) På tal om annat så ska vi spela fotbollsturnering om 3 veckor här i Sjöbo, vilket ska bli riktigt skoj. Ska verkligen ge allt jag kan och lite till, ska visa alla att jag är tillbaka på samma nivå som jag var på innan jag slutade spela. Men nog om det :)


Sitter och pratar med Elin nu, hon skickar även bilderna sen i fredags. Är väldigt nyfiken på hur snygga vi var, så man inte såg allt för jävlig ut.



Av Rebecca Nilsson - 25 oktober 2009 10:40

Riktigt skönt att man fick sova en timme extra, även om man gick upp kl 9.30


Nu gör jag inte så mkt, håller på att få spel på internet. Tänkte skriva om fredagen, men det känns inte så lönt när jag hela tiden loggas ut. Så får se om uppkopplingen är bättre senare i eftermiddag.

Av Rebecca Nilsson - 24 oktober 2009 16:06

Sitter på jobbet nu och fy fan vad jag vill hem. var kvällen hård eller ska man klaga på för lite sömn?


Kort på gårdagen kommer upp ikväll, nu ska jag i alla fall fortsätta jobba :)  

Ovido - Quiz & Flashcards