Alla inlägg under november 2009

Av Rebecca Nilsson - 10 november 2009 18:14

Har så enormt tråkigt, finns ingenting att göra. Klarar inte av att sitta hemma och göra ingenting. Får väl sätta mig och läsa en bok eller så får jag spela lite data så tiden rinner iväg. Eller skulle man höra av sig till någon och bege sig dit på en kopp kaffe och snacka lite skit? :)



Av Rebecca Nilsson - 10 november 2009 14:08

Dagens gympass bestod av:

10 min uppvärmning på löparbandet,

3*12 på en del maskiner (Bröst, axlar, rygg, armar och mage)

Sittups

Avslutade med 10 mins interval på löparbandet.


Fy faan vad jag var svettig efter dagens träning. Visst det kanske låter äckligt men ja. Även fast träningsvärken fanns kvar så kämpade vi båda på ordentligt och sen passade vi även på att peppa varandra. Vilket man ska göra.


Nu sitter vi och spelar the sims 3, eller hon gör det nu. Hon försöker få sin gubbe på smällen men det går inte riktigt som hon vill. Jag själv passa på att låna mammas data och kolla facebook och skriva lite i bloggen.


Av Rebecca Nilsson - 10 november 2009 09:12

Det viktiga är inte det du har i fickan,

utan det du har i hjärtat.

Av Rebecca Nilsson - 10 november 2009 09:01

Vaknade vi sju tiden även idag, men somnade om eftersom Thessyy inte skulle komma med bussen från tio i tio. Fast la och gosade i min säng, var så varmt och skönt under täcket. Hade lyckat somna om i alla fall och vakna av att mormor ringde vid lite över åtta och behövde hjälp med räkningar till gammelmormor så det hjälpte jag henne med.


Nu ska jag gå och äta något lätt så man orkar ge allt på gymmet ändå, med tanke på att man tränar senare idag så behöver kroppen ha lite energi för att klara av det.


Vad som mer händer idag vet jag inte, men något skoj blir det säkert för det är hon och jag bra på. Vem vet det kanske till och med blir så att vi kör en sväng, eller ligger i vars en ände av soffan och snyftar till någon romatisk film. Det återstår att se vad dagen har att komma med :) ´


hmn  

Gud vad man kan se uttråkad, fast de bjuder jag på :)

Av Rebecca Nilsson - 9 november 2009 22:45

Idag har jag verkligen varit off när det gäller att skriva i bloggen. Men har haft fullt upp hela dagen så har inte suttit vid datan mer än när vi spelade The sims 3.


Vaknade vid sju imorse, men lyckades somna om och jag vaknar av ett sms tjugo i åtta och det var Thessyy som skickade och sa att hennes buss var försenad. Så snacka om att jag flög upp ur sängen, slängde på mig träningskläderna, packade väskan och sen hämtade jag henne. Där efter körde vi 1 timme och 20 mins hårdträning på gymmet. Vilket vi kände av lite smått efter, men älskar den känslan.


Efter träningen var det duschen, one tree hill, the sims 3, lunch, the sims 3, laga middag, äta middag, titta på roliga historier från gris nils och sen snackade vi om allt möjligt skit. Imorgon blir det ännu en hårdträning på gymmet, är så skönt att börja dagen med det, vi tänkte även bege oss ut och gå en runda om vädert tillåtter det. Annars blir vi väl inne och flummar oss :)


Så funderar på att krypa ner i sängen, men den stora frågan är om det är så lönt eftersom jag inte är trött. Blir väl så att jag är uppe ett tag till.

Av Rebecca Nilsson - 8 november 2009 21:12

Har precis tittat på ensam mamma söker och det blev inte riktigt som jag tänkte mig där. Ulrika och Helena hade jag rätt på, men trodde hon andra skulle välja martin men hon valde ingen vilket förvånar mig. Men känns det inte rätt så kan man tyvärr inte göra mycket mer åt det.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, man kanske skulle ta och krypa ner i sängen och läsa lite tills man somnar. För det finns ju intte så mycket man kan göra annars. Ska ju upp vid halv åtta imorgon ca, så borde snart sov eftersom det inte blev så många timmars sömn natten till idag.


  

Av Rebecca Nilsson - 8 november 2009 20:05

Efter jobbet blev det hem och äta frukost, lägga sig på soffan och vila en liten stund innan vi skulle iväg till mormor och morfar på middag, där efter begav jag mig till Vollsjö och hämtade Thessyy. Har varit med henne en lång stund idag, vilket var mycket trevligt. Sånna dagar får vi ha fler. Vi var ute och gick en runda på nästan 1mil vid 17 tiden, vilket var riktigt underbart. Imorgon har vi bestämt oss för att bege oss till gymmet och träna lite, sen där efter får vi se vad som händer.


Men nu ska jag springa ner och skära upp lite annanas och hälla upp lite kallt vatten i ett glass, sen krypa ner under en filt i soffan och titta på ensam mamma söker. Det är ju säsongs avslutning och det får man ju inte missa :) Är riktigt nyfiken över vem dom väljer faktiskt.

Av Rebecca Nilsson - 8 november 2009 05:58

Så nu är man på jobbet, idag checkar jag in passagerare till Prag och dubai. Så det är full rulle till jag slutar kl 10. Men det är ganska så skönt för tiden går mycket fortare då. Fast det värsta är att man är vrål hungrig när man kommer hem vid 10.30 eftersom man har varit vaken sen kl 3.50 Har ätit en clementin och en banan så får se hur länge man står sig på det.


Ska vara hos mormor och morfar på middag kl 13 idag, så idag är det ingen rast och ingen ro. Men det är så skönt för annars sitter man bara hemma hela söndagen och gör ingenting. Därför hatar jag söndagar för det inte finns något att göra + att alla är lika sega och orkar inte hitta på något :/

Ovido - Quiz & Flashcards