Alla inlägg under oktober 2007

Av Rebecca Nilsson - 19 oktober 2007 22:33

Jag vill inte vara någon för dig om du tänker på mig som någon som ger dig det du vill ha

Jag vill vara den som är där för dig

Och kan ge dig det du behöver, utan att du själv förstår det

Jag vill vara där när ingen annan förstår att du behöver någon

Och jag älskar att du litar på mig

Och att du tycker om att jag kramar på dignär du är skitur

Och inte vill ha med mig att göra.


Jag älskar dig för att du alltid varit där

Du har  alltid stått vid min sida vad vi än sagt till varann

Vi har varit  kvar hos varann oavsett vad vi hatat varann för

Och det älskar jag dig för.


Jag känner mig som..

Jag känner mig som något väldigt bra just nu!


Mitt liv går mot en förbättring och det gillar jag, allt börjar verkligen att klarna upp. Men det blir vell så när man lägger manken till och ger sig jävelen på att man ska klara det. Men nu är det bara det här med vikten kvar. Ska ner 10kg ca och det är jättesvårt :/ Fast jag äter "rätt" såkallat, motionerar mkt så går det verkligen inte, vågen visar inget mindre eller jo kanske men de är inte alls mkt. Men allt tar sin lilla tid, det har jag verkligen lär mig här under dessa 18 år som jag har levt. Livet är inte alltid så lätt, det är som ett krig. Man måste kämpa vidare för att kunna leva bra :)


Är verkligen stolt över mig själv nu med, jobbebyxorna tappar ja nästan de har blivit helt stora och de är bara pågrund av att ja tappat nästan 5 kg och tränat och även rört på mig en hel del :) sen att andra ger en komplimanger för det gör att man blir ännu gladare !


Kyssar, ha en bra kväll, för de ska ja ha i alla fall :)

Av Rebecca Nilsson - 19 oktober 2007 22:31

Du sa att känslorna inte var det samma som förut. Vi skulle fortsätta som vänner, vilket jag inte kan. Jag kan verkligen inte, jag vill men det går inte.


Jag älskar dig så mycket, ingen kan älska dig mer kan jag lova. Jag ser på alla tjejer du har haft nu efter mig och jag vet att du glömt mig. Jag tänker " va fan, jag klarar mig det finns så många fler än honom". Men jag har tänkt så för länge nu och insett att alla sår går inte över.


När du gick tog du med dig den största delen utav mig. Du tog mitt hjärta, fattar du det? Du har tagit det ifrån mig. Och jag vet att du leker med det, du stampar på det. Jag är inte värd ett piss, inte ett jävla skit. Jag tänker jämt att det inte ska vara såhär och att du kommer förstå vad du förlorat. Men hur lönt är det att jag ens tror det? Du vill inte ha mig, du har fått det du ville ha.




Och nu duger jag när du inte har någon annan, När du inte fått röra någon annans hud på allt för länge. Det är då jag duger.. det är inte rätt, allt är så fel. Vad finns det för mening med att jag aldrig ska kunna säga nej till dig? När jag säger " du utnyttjar mig, du har mig i din hand och du vet att jag finns där"




Det enda du svarar är att jag själv är med på det. VAD FAN TROR DU? Vad ska jag göra? När jag ser dessa tjejer du har nu förtiden. Undrar jag alltid, vad har dom nu då? Vad är det som jag inte har den här gången? Och när du kommer till mig, vad är det du saknar hos dom som jag har?


Jag förstår inte, jag gör allt för vara den du vill ha. Verkligen allt..


Jag vet inte varför jag ens skriver detta, för det är helt meningslöst.

Dina och mina dagar är väl över, men du har mitt hjärta i din hand ändå :/


Kyssar, god natt mina snyggingar ;D

Av Rebecca Nilsson - 19 oktober 2007 22:15

Ja vafan ska man hitta på med? :/ det är fredag och ja är sjukt rastlös. Fast kom precis hem från mormor ochmorfar, har varit där ute på middag sånt, fick fixat lite med bilen med :) Tur ja har min älskade morfar ibland haha !


Idag har fakiskt inte hänt så ycket mer än jobb, städa, fixa till mig, övninskört och sen varit hos mormor och morfar ^^ Funderar just nu över vad man kan hitta på med, itne för ja kommer på något heller ! Blir vel att man klär av sig lite, tar på nattlinnet och sen startar en bra film man kan titta på :) Fredagsmys är aldrig fel, eller mys överhuvudtaget är aldrig fel! och ine fan kan man gå och lägga sig heller ^^ Jag är vrkligen sueg på att dra ut och skaka rumpa ;) Men den tiden kommer, ska ju ut 3 helger irad sen så ja tar de lugnt denna, man måste ju ha tid att vila upp sig. Sen harman lite att plugga med.


Fast den kommande skolveckan lär bli sjukt slapp, går i skolan bara mån och tis för på onsdag ska vi till malmö och på torsdag ska vi träffa de från borholm ^^ och på fredagen är man ju alltid ledig , eller ledig och ledig r ja ju inte för jag jobbar och tjänar pengar :)



Kisses and goobye <3


Ger mig minnen från träninslägret i Barcelona <3

Av Rebecca Nilsson - 19 oktober 2007 11:30

Detta gillade jag sjukt mycket. Har gjort klart allt de som ska vara klart på jobbet så nu finns de inte mycket mer att göra. Ska städa nu i två timmar typ sen ska jag hem och städa, kanske ändå blir hockeyn ikväll. Får se, ska först ut och köra med pappa tänkte Ja :) sen får jag plugga teorin, för jag har ju provet snart. Nej nu kan jag inte sitta här och sega mer utan jobbet kallar ;D

Av Rebecca Nilsson - 19 oktober 2007 07:25

Usch jag då är man på jobbet nu, fast de känns så skönt att få komma upp och slippa ligga hemma i sängen och sega. Nej nu får man fortsätta jobba och tjäna lite pengar ;) kyssar

Av Rebecca Nilsson - 18 oktober 2007 21:29

Är vrkligen helt rubbad i hela huvudet idag så de är inte klokt, böla i skola tyvärr men alla gör de någon gång ;) Vissa är mer vågliga än andra och vågar visa det och jag är nog en av de personerna.


Dum  som jag var när vi kom hem från sjukhuset innan var att ta en kopp kaffe, så nu lär ja inte somna på ett bra tag. Vilket känns skit helt ärligt ! Ska ju upp vid 5 imorgon för jag ska jobba, make some money :) Kroppen är verkligen helt död, men ändå på något konstigt vis är ja inte trött. Kan inte förstå det men ja, de blir vell man går ner och gör sig gjordning för sängen och sen kryper ner långt under mitt älskade duntäcke och slutar tänka alla de här drastiska tankar.! Han kommer klara det, han är stark! Fast även de starka personerna kan kasta in handduken tyvärr ! :'(


Nu vet ja i alla fall vem mina riktiga vänner är, de finns där för mig och stöttar mig och de vill ja tacka er sjukt mycket för! Men ja vet inte hur ja ska tacka er, men ni alla står mig varmt om hjärtat även om jag inte alltid är världens bästa männska på att visa det <3


Sängen bakom mig, står dä nybäddad och allt de där och luktar tvättmedel :) den ser så sjukt lockande ut, just nu fick ja en sån där sömn attack eller vad man ska säga. Precis som någon slog mig i skallen och ja kan somna när som haha ^^ Så de är väl bäst man kryper ner då i med att man knappt sov något natten till idag haha ^^


Sov gott mina små hjärtegull :)

Kisses and goodbye <3



En gammal partybild från en fest hos thess!

Har för mig de var då ja dök i badkaret eller däckade i snön där ute xD


Av Rebecca Nilsson - 18 oktober 2007 17:42

Tycker pappa kan komma hem nu så vi kan åka iväg. Vill ju träffa honom, var ju ändå ett tag sen. Lite drastiskt de ska bli på ett sånt här sätt men ja de är sånt som händer!


Sitter just nu och håller på att fixa min facebook, inte för de går så bra men ändå :) haha !


Kissses and goosbye <3

Av Rebecca Nilsson - 18 oktober 2007 08:32

Sitter i skolan nu och har svenska, ska skriva en argumenterande text om sänka åldern till 18år på systemet ^^ Lite skoj!


Är inte på topp humör idag, har sovit ca 1 timme inatt med ! Tänkte gå till sjukhuset sen och hälsa på honom. Men ja vet inte om jag är stark nog till det. Får se hur ja känner sen, just nu mår ja inte så kanon !


Men nu måste jag fixa svenskan, så ja kommer någon vart !

Kisses and goodbye

Ovido - Quiz & Flashcards