Alla inlägg under januari 2008

Av Rebecca Nilsson - 27 januari 2008 00:23

Fast den är gammal så gillar ja den.

Den kan spelas om och om igen på mobilen :)



Av Rebecca Nilsson - 27 januari 2008 00:15

På tal om annat hoppas ja att ni njuter + att ni verkligen tror på er själv att jag skämdes för det.

För så var deverkligen inte, pallade inte med era kommentarer. Dock ändra ja det sen, men tänkte att ja lik bra kunde ta bort de.


Hoppas ni har skoj på min bekostnad, för de är ju alltid lika skoj när folk pratar om ens liv speciellt om de inte känner en eller något så. Men snacka ni på för ja bryr mig inte de minsta ;D


Så det så ^^

Av Rebecca Nilsson - 26 januari 2008 17:25

Har inte ens fått på mig ett par byxer än, de är helt galet faktiskt.

Springer här hemma i mina leggins och i min tröja. Fast dock ska jag iväg om 20 min så får fixa något påmig.


Dock fuderar ja över om jag ska ta på mig ett par jeans för vädret ute är inte allt för härligt. Men man ska inte klaga för mycket för vädret hade kunnat vara 7 resor värre med som sagt ^^


Fick i alla fall bilderna inlagt från kameran, antar där lär komma en hel del bilder ikväll med , fast man vet ju inte :) Ikväll blir det myspys, och massa trams :)


Men ni får ha en underbar kväll mna älsklingar, ska ni ut så skaka rumpa och drick gott för mig med vet ja :)


Smisk på rumpan, men ja vet ni gillar det ;D


Nathalie, komer du ihåg varför jag tog denna bilden, kan de vartför killarna som spelde fotboll där längst till vänster ^^



Av Rebecca Nilsson - 26 januari 2008 15:53

Har precis tittat på Hooligans, de är helt sjukt.

Förstår mig inte hur människor kan utsätta sig för sådant.


Men ja tyckte i alla fal den vart bra. Så nu sitter man vid datan som ett fån igen. Men ja funderar på om jag skulle ta och hoppa i ett par byxer.


Fast ska ju inte vara borta från om 2timmar men ändå, man kan ju lika bra vara klar eller nått sånt :) Funderar även på om ja skulle ta och lägga in lite nya bilder på datan, min digitalkamera är full!


Får se hur ja ska göra :)

Smisk på rumpan <3 

Av Rebecca Nilsson - 26 januari 2008 13:37

Nej om man skulle gå och göra sig gjordning.

Måste platta mitt hår, dock är de redan platt.

Ibland älskar jag mitt hår och ibland hatar jag det.

För ja lyckas aldrig få volym i det för jag har silkeshår och det suger. Om man nu har lyckas få en fin frisyr är de skit efter ett tag =/


Men nu ska ja i al fall platta de för ja hatar själv lockarna längst nere på mitt hår usch :)


Sen tänkr ja sätta mig i soffan och mysa lite innan vi ska iväg. är trött på datan nu . De är inte klokt, förstår inte hur ja kan vara det :P


Men ni får ha de underbart mina älsklingar <3

Smisk på rumpan !

Av Rebecca Nilsson - 26 januari 2008 12:22

Det är redan lördag, tiden går så fort.

Det var väldigt skönt att sova länge idag, eller länge och länge sov till klockan 10, sen satt ja mig i soffan och lyssnade på mtv.


Efter de gick ja en runda men trodde att jag skulle flyga iväg för de blåser som fan + att de regnar som bara den. Vädret idag är ett riktigt typsiskt höstväder. Förstår inte hur de kan vara 8+ grader ute när de är januari.

Kommer nog aldrig förstå det.


Efter att jag var ute och gick enrunda hoppade ja in och tog mig en varm dusch vilket var underbart. Nu är ja halvt påklädd, sitter i leggins och en tröja , och håret i en knorr på huvudet. Har inte orkat ta på mig shortsn än, men de kommer innan man ska göra något.


Hoppas att bion blir av ikväll, orkar inte bara sitta hemma och sega hela kvällen. Vill ut och ha skoj. Men samtidigt funderar ja på om ja ska färga håret idag eller imrgon haha :)


Jag har många järn i elden jag vet ;D



Av Rebecca Nilsson - 26 januari 2008 01:43

Just nu känns det som jag ärden ända människan som är vaken.

Men nu funderar jag på om ja med ska ta och krypa ner i sängen , men inte för ja tror att jag lär kunna sova men ändå. Man kan ju alltid hoppas

på det bästa :)


Ska ju ut och ta mig en promenad på 1 timme imorgon bitti hade ja tänkt, bara de inte rengar och blåser för då får jag spader. Orka sitta hemma och sega hela dagen tills man ska dra sig iväg på kvällen. Får hålla mina tummar hårt inatt när ja ska sova, inte för ja vet hur de kommer gå men ändå :)


För de har ju lovat storm här nere i skåne imorgon/idag, en såndär klass två . Men de hoppas ja inte på i alla fall :) Dock blåser de som fan och regner öser ner, känns som en äkta höst dag, men så är de ju tyvärr inte.


De är snart vår och då ska emmy och jag snart åka :) Dock måste jag åka och fixa nytt pass, men när ska man hinna med allt :/ Med lite god planering så fungerar allt :)


På tal om annat så lovar ja dig Thess att jag aldrig ska göra dig något sånt,

hoppas du förstår och litar på mig :) <3 Älskar dig vännen


Nej nu orkar inte ja sitta här längre, ska ta och krypa ner i min älskade säng och kramas med kudden liten :)


Sov gott min små/stora älsklinar :)

Dröm nu massa söta drömmar mer ;D


Av Rebecca Nilsson - 26 januari 2008 01:13

Gah, nu kom ja åt den jävla knappen . Varför är man inte så jävla smart och kopierar det man skriver så nite allt förvinner. Nu den senaste tiden har ja varit bäst på att tryca på någon knapp så allt försvinner. inget man kan göra åt utan de är bara att skriva om.


Har länge haft dessa tankar och funderingar!

Men ja vet inte riktigt hur jag ska göra, det ärde som är mitt stora problem!


Det gäller de här med min basket träning och så, det är skoj och så men vissa människor tål jag inte längre. Nämner inga namn, vilket är bäst för annars får man på fan för det.


Usch ja, det är ett svårt val, en ja funderar på att sattsa på simnigen och gymmet istället. För de tiderna är myckt bättre + att de inte är så långt från mig. För träningstiderna på basketen suger någott så sjukt mycket. + att de inte alltid är så lätt att ta sig dit. + Att ja vt inte hur länge till ja kommer hålla på med basketen, för som de ser ut nu så kommer jag flytta till malmö efter studenen och då blir det för långt att pendla till träningarna.


Så vad ska man säga, jo att jag har en hel del saker jag behöver tänka över med mitt liv. En sak är i alla fal säkert och de är att ja ska leva livet och uppfylla alla mina drömmar när jag är ung för sen när man är äldre är det försent och då ångrar man sig att man inte gjorde det när man var ung.


Men jag ser i allafall ljuset i mitt liv vilket känns underbart :)


Sommaren 2006, Bilden är tagen nere i Puerto Banus utanför malaga för er som inte vet. De 2 veckorna jag var och hälsade på släkten kommer förbli minnen livet ut :)


Ovido - Quiz & Flashcards