Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Rebecca Nilsson - 3 augusti 2007 14:44

Hehe denna kvällen blev inte som man tänkte sig precis ;D men jag gillar överraskningar allt :)


Snackade precis med Isabell, så det blir att dra dit där senare vid halv fem ;D Äta god mat, dricka lite vin, snacka massa skit och bara njuta av kvällen :) Blir nog en och annan film med.


Ska faktiskt bli skoj, för jag har inte träffat de två damerna på väldigt väldigt länge. Så de finns nog en hel del att snacka om :) Blir nog lite snack om killar och kärleken som vanligt haha ^^


Nej nu kanske man borde finna något man kan ha på sig, det blir nog typ shorts och linne ;D För vädret är kanon idag men imorgon ska de bli ännu bättre så då blir det sola och bada i pinacolada ;D


Ha de underbart snyggingar ;D

kisses and goodbye <3


  



Av Rebecca Nilsson - 3 augusti 2007 10:58

Jag vaknar av att min älskade morfar står och ringer på ringklokan där ute, såklart vaknar man av det. Men pappa vart snabbare, så han fick öppna haha :) Men han ville bara ha en kopp kaffe och även snacka lite skit. Men ja la kvar i min älskade säng och gosa. Skicka även sms med en söt person hihi :)


Nej nu har man precis gjort sig gjordning och ska snart åka och handla lite saker och så inför skolan börjar, pennor och sånt skit behöver man. Skönt de är sista året i skolan, men det säger ja nog inte sen när man har tagit studenten, man kommer sakna alla i sin underbara klass :/ Men ja de är smällar man får ta här i livet tyvärr.


nu väntar jag i alla fall på att mamma och pappa ska komma hem från vårdcentralen. Min pappas hand är helt svullen, det är lite synd om honom hihi !


Vad som händer idag:

- Ut och gå en runda

- Titta på film & mysa

- Försöka få i mig lit mat

- Kanske party party ikväll :) hihi me likes


Men nu ska ja dra mig i alla fall,

Ha de underbart alla snyggingar ;D

Kisses and goodbye <3



Av Rebecca Nilsson - 3 augusti 2007 00:48


Nu tänkte jag hoppa ner i min älskade säng och sova lite!

Är så sjukt trött så de är inte klokt

Sov gott snyggingar, för de ska ja då göra :) <3


Av Rebecca Nilsson - 3 augusti 2007 00:05

Det handlar om att hålla andan när man är tio kilometer under vattenytan, då det är helt mörkt överallt och änglarna i dina drömmar inte kan rädda dig. det handlar om att kunna simma även om man dras ner i djupet fortare än bilarna susar fram på motorvägen. det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig.

Och för att sen gå till H&M och upptäcka att man gått upp ännu en storlek och de trådsmala modellerna på reklamaffischerna tittar och skrattar åt dej. Det är då du blir trampad på tårna.Och sedan kommer sparken i magen när du får reda på att dina föräldrar ska skiljas fast de varit gifta i hela femton år och brukade säga att de älskade varandra. Då du ser din åttaåriga lillasyster gråta för hon tror det är hennes fel, för att hon tjatade för mycket om att hon ville ha en ny Barbie. Men du ville bli som en Barbie, lika smal. Lika blond och lika ytlig.


Du slutade äta och du slutade skratta. Då kan man känna revbenen knäckas.Man vill bli fotomodell och är redo att göra vad som helst, till och med ligga med den äckliga fotografen som lovar dig berömmelse. Du har ju så fina (silikon) bröst. Man viker ut sig för att smaka på verkligheten. Men det enda man får tillbaka är runkande tonårskillar som ser din bild på slitzomslaget och tycker du är snygg. Som är beredda att betala några tior bara för att slänga dig i papperskorgen om nån månad.


Sen är du bortglömd. Och håller på att kvävas. I brevlådan får man reklam från viktväktarna fast man knappt väger fyrtio kilo. På tvn visas sexsåpor på bästa sändningstid och gratis porr finns tillgängligt dygnet runt på betalkanaler även för de allra minsta barnen. Den nya tidens barnprogram: se linda Rosing operera sina läppar. och alla bryr vi oss, alla sitter vi bänkade och njuter. För nu har vi dragits så djupt ner under ytan att vi är nära att drunkna.För vi lärde oss aldrig att simma. vi lärde oss att man måste vara perfekt.


För att bli känd.

Ovido - Quiz & Flashcards