Alla inlägg den 4 augusti 2007

Av Rebecca Nilsson - 4 augusti 2007 16:20

Nu har jag en jädra massa ja ska göra de sista dagarna så de är sjukt. Ska dra till Ystad imorgon, kommer hem på måndag. Tisdag är det fotboll i malmö som gäller, Malmö FF - Helsingborg IF. Thess ska sova här tills på onsdag. Sen på fredag är det 18års fest. Min älskade kusin fyller år så då ska vi fira hennes 16.års dag. Sen blir det packa och sånt för man drar till Sthlm den 13.e kommer hem den 15.e


Efter det har jag inte ett dugg planerat. Mer än jag ska vara hemma ta de lugnt och njuta av de sista av ens sommarlov.


Nej nu ska ja inte sitta här vid datan och sega mig, utan ska ut och hälpa min älskade pappa att grilla :) Jag älskar laga mat, de är så sjukt skoj :) Eller om han inte behöver hjälp lägger ja mig i hamocken och läser min älskade bok som aldrig tar slut och njuter av fåglarnas kvitter och hur man hör barnen runt omkring leka :)


Ha de underbart snyggingar ;D

kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 4 augusti 2007 12:54


Jag drar till Sthlm med 3 tjejkompisar den 13.e -15.e och

skulle gärna vela ha lite förslag på hotell som ligger

ganska centralt, men inte kostar helt för mycket ;D



Av Rebecca Nilsson - 4 augusti 2007 12:53

Kan man bli lyckligare än att vakna av att solen skiner rakt på en imorse när man vaknade? Jag vart så sjukt glad, slippa de grådaskiga vädret och allt regn. Hoppas de nu blir som smhi har lovat :)


En sak är säker då, jag ska ligga ute vid stranden varje dag och öka på min solbränna, måste ju vara brun igen när skolan börjar :) Läste inne på skolans hemsida, att vi 3,or inte börjar från den 23.e, och de gillade ja skarpt, 1.orna börjar den 21.e , 2.orna den 22.e haha :)


Fan va skönt med sooool <3


Nu tycker jag solen kan stanna framme och värma oss sedan även ge oss en härlig solbränna. Jag själv mår mycket bättre om jag är lite solbränd än om jag är vit som ett spöke. För då blir man så depprimerad. Därför solar jag solarium ågon gång i veckan på vintern med !


Men nu ska jag forstätta med städningen på mitt rum, vart ju så varm innan så jag tog mig en paus och satte mig här vid datan och skrev lite haha :) Men nu kallar städningen igen och efter det ska de bli härligt med en kall dusch :)


Ha de underbart snyggingar ;D

Pussar <3


Av Rebecca Nilsson - 4 augusti 2007 02:05

De är helt sjukt vad jag är trött nu, ska hoppa ner i min älskade säng när jag har skrivit klart detta inlägg den saken är i alla fall säker :)

Ögonen har jag svårt att hålla öppna och huvuder väger ton känns de som. Då äre dags att hoppa ner i sängen, kan ju inte precis somna här med min älskade laptop i knäet ; )


Sov gott alla snyggingar ;D

Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 4 augusti 2007 01:39

Idag när jag kommer till isabell och stiger in genom dörren så frågar de en nästan medesamma om man vill joina de med till sthlm ;D Och det säger man dock inte nej till ! Jah gillar den staden och så sjukt mycket på något vis, men ja skulle aldrig i hela mitt liv vela snacka som de gör där ^^ Har en del av släkten där och de låter förjävligt haha, men norrländskan är inte så het den heller ^^


Jag kom på en sak innan idag, alla klagar på att man ska skänka skåne till danmark, men då får man ta halland med för skåne och halland blev svenskt i freden i roskilde 1648. Så ni som bor i halland ska dock inte klaga på att man ska skämka skåne ^^


Då drar man till sthlm den 13.e och åker hem den 15.e igen tyvärr. Men de dagarna man är där uppe ska vara underbara :) De ska  i alla fall bli tre härliga dagar med Isabell, Emelie och Anna. Festa, kolla runder i stan, träffa kompisar och sen bara ha allmänt skoj :)


Ha de underbart snyggingar ;D

kisses and goodbye <3


Ovido - Quiz & Flashcards