Alla inlägg den 16 augusti 2007

Av Rebecca Nilsson - 16 augusti 2007 23:47


Nej om man skulle hoppa ner i sängen och försöka sova så man

vänjer av kroppen de sena nätterna nu nä snart skolan drar igång :(

Segt, men de är jäkligt skönt de bara är ett år kvar :)

Nej sängen här bakom mig ser gansa lockande ut nu faktiskt, och

alla på msn börjar sega ur helt och hållet, vetifan vad de är med de haha :)


Aw söta victor ringde mig innan, han är så sjukt gullig till en så de är inte klokt. Nu är han i köpenhamn med sin pappa och sina syskon. sk kanske träffa honom imorgon :)  Hoppas verklige det för han är så speciell på något vis, och han och jag har inte träffats på över 3 år om inte lite till. Så de är dags att ses nu tycker vi båda :) Men han gillar inte riktigt att ja snackar med hans bästa killkompis, men de kan jag förstå. Men ja får se vart allt leder och hur allt kommer se ut efter att vi har träffats :)


Och imorgon är de malmö festivalen med :) Så sjukt nice, ska dra dit med mina älskde damer och herrar! Fast innan det är det för fest hemma hos isabell :) Och sen bussen vidare in till malmö ;D Ska bli så sjukt skoj faktiskt! Längtar som en galning !


Men först innan det ska ja upp tidigt, ut och gå en morgon promenad för då är de så svalt ute, sen ska ja damma och dammsuga huset här hemma, duscha, fixa till mig lite och sen ska ja fixa mina fötter :) Fotbehandlingar är värsta lyxen :)


Ha de underbart

Kyssar ;D

Av Rebecca Nilsson - 16 augusti 2007 12:01

Inatt när jag skulle sova så lyckades inte jag så värst bra vill ja tala om. Jag hostade som fan :/ Hade så sjukt ont i lungerna och i halsen, men efter många om och män så kunde jag soma vilket var underbart :)


Men sen vaknde jag kl 7, men somnade om, vaknade igen vid 9, men då somnade ja om igen. Men nästa gång jag vakna så var klockan tjugo över 11 så då tyckte jag det vart dags att gå upp. Men de vart skönt att sova länge när man knappt inte har sovit på 3 dygn ;D


Nu har man precis kommit ut från duschen, de är nog bäst att hoppa i kläder, kan inte sprina i underkläder, sen får man ju borsta tänderna, sminka sig lite och fixa till håret ;D Sen efter många om och män så ska jag bege mig på cykeln och cykla till Nathalie ^^ Eller vi ska ses i byn för vi ska handla lite frukt , för vi tänkte göra vår älskade fruktsallad :) den är så sjukt go så de är inte klokt :)


Men nu kan ja inte sitta här och skriva mer, känner mig faktiskt lite smått stressad men ja vafan, sånt som händer här i livet !


Ha de underbart snyggingar ;D

Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 16 augusti 2007 00:43


Nej nu tror jag faktiskt att min lilla älskade säng kallar,

har precis varit nere och tagit hostmedicinen och två panodil

så jag hoppas på att jag kommer sova bättre inatt :) för de är jobbigt

att vara vaken typ hela natten för man hostar som en dåre ! Nej nu ska

jag ialla fall hoppa ner i min älskade säng och försöka sova, för ja

har inte sovit nått knappt på dessa 3 senaste dygnen tyvärr!

Men de är smällar man får ta här i livet tyvärr :/

sov gott & dröm sött snyggingar ;D

Kisses and goodye <3

Ovido - Quiz & Flashcards