Alla inlägg den 21 augusti 2007

Av Rebecca Nilsson - 21 augusti 2007 08:26

Nu börjar denna underbara sommaren sit slut, de är verkligen hemskt men det var ens sista sommarlov någonsin :/ Sen när man tatt sudenten och allt är det vida världen som kallar :) iofs ska ja läsa vidare ett år men de blir inte från jag har fyllt 20 år, så de är ett tag till minsann ;D


Idag vart ja upp med tuppen faktiskt tro det eller ej, men jag vart tvungen annars hade jag inte hunnit göra allt ja skulle innan jag åker ;D duschade, bäddade, fixa till mig, la in ny musik på mobilen :) Ska snart gå ner och äta frukost och borsta mina tänder, sen är jag vell lagom klar tills jag blir hämtad ;D Ska åka in till malmö idag och stanna där till imorgon , tänkte titta på timbuktu ikväll på stortorget i malmö klockan 21 :) Vem vet, jag kansk stöter på en och annan där inne.


Nu börjar skolan på torsdag, jag känner både en sorg och en glädje på något vis. Sorgen är vell alla läxor och tidiga mornar, medans glädjen är man får träffa alla sina underbara klasskamater + alla andra nderbara på skolan som man inte har träffat på hela sommaren, sen är de ju bara några måndar til studenten ;D


Har en känsla inom mig att år 2008 kommer bli de bästa någonsin , jag är verkligen glad för de kommer hända så mycket skoj :) Egypten när pappa fyller 40 år , till lägenheten i Zell am see i österrike när mamma fyller 40år, sen åka utomlands med klassen, ta studenten, göra min käkoperation, den operationen kommer ta på en som fan :/ Leva på flytande föda i mer än 1 månad, sen pure mat, lätt tuggad mat och sen efte de så får ja äta vanlig mat. Kommer tappa asmkt i vikt då, bara man inte blir allt för benig så är jag glad :)


Nej nu ska ja sluta babbla så mkt skit ;D

Ha de undrbart snyggve

Kisses and goodbye <3


  

        Stranden en dag, min älskade mamma + martini, himlen en vacker dag



Av Rebecca Nilsson - 21 augusti 2007 08:05

Ni bara måste se det, Josch Groban sjunger med aids/hiv smittade barn. Första gången vart ja så blödig att där föll en och annan tår ner från min kind. Men de är så fint, jag lovar er alla :)


http://www.youtube.com/watch?v=PZxx0rhQQW0 


Jag vet tyvärr inte hur man får in sånna klipp i bloggen så jag lägger koden till sidan här övanför :)

Ovido - Quiz & Flashcards