Alla inlägg den 5 augusti 2007

Av Rebecca Nilsson - 5 augusti 2007 15:47

Solen är äntligten framme :)


Nu ska jag gå och göra mig gjordning, även packa lite saker ;D Snart kommer ju Emelie och hennes mamm och hämtar mig! Har ju inte träffat min sötnos på jättelänge nu :/ så därför är det dags att vi ses hon och jag :)


Känner mig ganska så stressad, måste packa väskan och fixa till mig på lite mer än 1 timmer. vetifan hur det ska gå, men de går äkert kanon bra :)


Ha de underbart alla mina älsklingar ;D

Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 5 augusti 2007 13:01

Lite kläder man kan ha på sig när man bara är hemma

eller om man ska dra till någon kompis ;D



Av Rebecca Nilsson - 5 augusti 2007 12:40

Helt sjukt underbart väder det är asså, inte ett moln så långt ögat kan nå. Sen står termometern på över 24 grader i skuggan :)


Riktigt nice att värmen har kommit, men den slutar på onsdag :/ För på torsdag och efter där ska de jävla regnandet komma inm igen tyvärr. Men man vet ju aldrig allt kan ju hända, ja hoppas på att värmen håller i sig för jag verkligen älskar den :)


Nej nu kallar solningen igen hihi ;D

Kisses and goodbye <3


Av Rebecca Nilsson - 5 augusti 2007 00:55

Då äre redan lördag natt, finns inte ett skit att göra just nu. Tur msn och mobilen finns i vissa lägen asså :) Man får ju prata med alla sna små älsklingar och det gillar jag ju så mycket ! Utan de vet ja inte vad jag hade gjort. Det är de som gör mitt liv värt att leva <3 Älskar er


Innan när vi precis hade käkat efterätten så ringer ett nummer på min mobil som jag verkligen inte känner igen och när jag har svarat så känner jag igen rösten ju :) Det vart ju min lilla söta victor som ringde, förr snackade vi typ varje dag och nu pratar vi knappt en gång i månad om de ens är det :P Men ja de är sånt som händer här i livet tyvärr.


Nu sitter man bara här vid datan och nördar sig här vid datan, men de är bud på att gå och lägga sig. För alla människor är helt jädra off idag. Förstår inte riktigt varför :P


Ha de bra snyggingar ;D

Pussar <3


Ovido - Quiz & Flashcards