Alla inlägg den 22 augusti 2007

Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 22:00


Jag har verkligen hjärnsläpp när ja sitter här och ska skriva blogg för ja kommer typ inte på något skoj längre :/ vill ju att alla mina trogna läsare ska vara nöjda. Har ni några funderingar på vad ja ska skiva om så skriv de i en kommentar så lovar jag att jag ska fixa det :)


Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 21:36

Fotbollen suger nu verkligen, matchen är sveriges men ändå får de inte dit bollarna. De kanske borde träna avslut eller kolla om de verkligen har rätt sko på rätt fot? Nej usch nu ska ja inte vara på de vistet :P


Om man skulle ta och stänga av datan, ta fram kläder och de där till imorgon och sen försöka hoppa ner i sängen och sova. Ska ju upp ca halv sex imorgon för att hinna fixa till sig innan man cyklar till bussen då kl sju :( Jag är verkligen inte alls sugen på det.


ojojoj medans ja sitter och skriver hör ja hur sverige gör mår på usa :D fy fan va underbart, fortsätt så gubbar :D Go sverige


Nej nu ska ja dra igen, tvn kallar :)

Kisses and goodbye <3


Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 20:40

Hur kan man låta en sån person sjunga nationalsången? haha, han lät förjävlig, han lät som en hes kråka xD SKANDAL.


Nej nu ska ja titta på fotbollen och hoppas nu på att sverige vinner ikväll för annars är de skandal.


Imorgn börjar skolan ja är inte alls sugen på den :/ måste lägga sig tidigt ikväll och upp tidigt för ja måste ta bussen 7.17 till skolan !


Ha de underbart snyggve

Kisses and goodbye <3

Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 14:45

Folk är fan dumma i huvet.

Helt ärligt, folk är så jävla elaka.

Man tror att man är så skyddad när man sitter vid sin dator; man kan säga vad som helst, skriva vad som helst om vem som helst.

Det dom inte tänker på är att den dom skriver om är en människa, precis lika sårbar som andra.


Jag tycker att det är så fruktansvärt ledsamt ..

Ta hand om varandra istället.  

Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 14:32

Jag må vara känslig , men snackar skit bakom ryggen på mina vänner gör jag inte.. Jag må vara en trasig själ , men ett hjärta av guld har jag. Jag gråter lätt, bättre det än att vara kall. Jag vet att jag är en bra människa , men även en bra människa har många brister.. Jag är inte sjuk på något sätt som helst, men du är. Jag känner hopp, tvivel, känner mig krossad, kan skratta och gråta..


Är jag annorlunda för det? Kärlek i överflöd är något lite mer människor borde ha.. Som min pappa lärde mig när jag var liten , snacka aldrig illa om den tredje personen när den inte är närvarande. & ibland kan man inte hålla sig när det är något riktigt jävligt.. Men skulle aldrig få för mig att kalla min vän för hora, eller något dylikt.. Man har rätt att bli förbannad, jag är en känslig person .. Jag överreagerar, jag tycker synd om mig själv och jag gråter. Javafan? Bättre det än att inte ha några känslor..


Min familj & mina vänner betyder allt för mig , verkligen allt. Dem människorna som inte gör sig förtjänta av det behöver jag inte. Jag har hellre en äkta vän än ingen alls.. Som kineserna säger "Är du vän med alla, har du inga riktiga vänner" sant,sant.. Jag är din vän om du är min vän , jag behandlar dig som du behandlar mig. Du känner inte mig, jag har fått ta emot så himla mycket skit genom mitt liv, men jag har blivit starkare av det .. Det kan jag stolt säga medans du spottar på mig och kallar mig svag .. Jag har alltid varit en bra människa och jag har så jävla mycket kärlek att ge, och falsk det är mil iväg från vad jag är. Jag satt och tänkte på det igår, jag skall aldrig låta en utomstående person krossa mig och jag ska göra det bästa utav situation även om det känns svårt ibland.. Och vissa dagar klarar man inte av att hålla ljuset uppe och vissa dagar är himmelska och underbara medans andra dagar är nattsvarta, låt mig då ha det så om jag väljer det .


Jag är inte en sämre människa för jag har en sårad själ , jag är inte en dålig person för det strömmar ner tårar för min kind, kan du inte torka dem låt dem då rinna.. Jag vet att mina tårar kommer att torka tids nog, jag kommer att vara med om mycket i mitt lilla liv. Jag är sjutton år, ibland när jag snackar om mitt liv är det som om jag levt 100 livstider. Men mycket har jag hunnat se, och jag vet att livet inte är värt att spilla på köpta nyen eller materialistiska vänner.. Jag har mitt eget liv i mina egna händer, jag kommer att forma det precis så som jag vill och det kommer ingen någonsin kunna stoppa mig ifrån .. Jag behöver kärlek och bekräftelse, kalla mig svag för att jag behöver det .. En sak du aldrig kommer att ta ifrån mig är att mitt liv är mitt och inte ditt. Jag behöver inte negativa vibbar runt mig, det har jag nog av själv.. Jag är en glad människa , men med ett så jävla känsligt inre, ta det lugnt med mig jag är gjort av glas.. Patetisk? Kan man kalla mig patetisk .. Hrrm, nu får jag ta mig en funderare NEJ det kan man verkligen inte, varje gång jag har fallet har jag kämpat mig upp och ställt mig på mina två feta ben och klarat av min morgondag hur svårt det än har kännts för mig..


Jag är inte gud , jag är inte perfekt, jag är en människa med känslor. Jag kommer aldrig att vara riktigt ensam och kall för jag vet att mina riktiga vänner och min familj alltid kommer att värma mitt inre.. Jag tvivlar och förlorar hoppet precis som du. Prata aldrig någonsin om dig som gud, tro inte att du är bättre än någon annan för det är du inte. Jag älskar min familj och mina vänner, så ALL min kärlek till er. Och du , vet du vad? DU lyckades inte knäcka mig. Idag är inte en dag som jag skall ödsla min tid på att vara ledsen , idag så är jag glad =) och solen skiner inom mig.. Vissa dagar är mörkare än andra, men jag kommer att klara dem alla tills min klocka slutat att fungera, Ha en underbart underbar dag , sanningen finns där ute det gäller bara att hitta den. (v

Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 14:02


Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan vad du är
Och så kan du få se
Du är värd allt som livet kan ge


Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 12:02

Igår åkte ja till malmö med min älskade farmor och hennes sambo, de kom ner och hämtade mig innan de åkte. Först skulle hennes sambo klippa sig, sen stack vi hem om till lägenheten och lämnade alla saker och efter de drog vi ner till stan och gick lite på festivalen, där var typ nästan inget folk. Men de blev lite shopping på de hela :)


- En ny pärm

- Två kollegiblock

- Två färgade pennor

- en stifft penna till min mamma

- Lite bling bling som ja ska sätta på min almenacka

- två par öronhänge

- Ett halsband

- två scarfsar till håret


Tror det var de hela faktiskt ;D kommer bild upp sen på allt när ja får ork och tid till det!


Omg igår när farmor stod och titta på en ring på festivalen så stod jag bredvid henne så kom där en sån vind som lyfte presseningen på ståndet och där var fullt med vatten så de fick ja rakt över mig haha xD så jag vart dyng blöt, ran längs med ryggen ingen härlig känsla i alla fall Men ja vafan jag och min vanliga tur vill säga ^^


Sen åkta vi hem och åt middag och sen gjorde jag mig gjordning och drog in på festivalen igen på kvällen och tittade på timbuktu. Det var väldigt bra men där var typ asmkt folk. Men är det festival så är det ;D


Idag ska ja verklign njuta av min sista lediga dag på sommarlovet för imorgon börjar man ju skolan :/ Hoppas man får ett bra schema och att året går lite sådär lagom fort, man vill ju inte de ska gå allt för fort för man kommer ju sakna älsklingarna sen :(


Vad händer idag då snygginar?





Av Rebecca Nilsson - 22 augusti 2007 11:41

Dagens klädsel: Mjukis & linne 

Dagens dusch: imorse, vart tvungen att piggna til

Dagens frisyr: ett guldigt diadem och lite halv ruffsigt

Dagens händelse: Åka hem från Malmö

Dagens händelse 2: Titta på film och träna

Dagens plan: glo på tv

Dagens vill ha: baby!

Dagens saknad: baby

Dagens drog: Färska hallon

Dagens tråkigaste: gå upp kvart över åtta

Dagens dummaste: ääää.. vet ej

Dagens finaste: hm jag? ;D

Dagens köp: färska hallon och en kyckling sallad

Dagens godis: inte godis, frukt

Dagens humör: trött, sliten

Dagens sjuka: trött

Dagens komplimang: Fan vad nice ( :

Dagens kärlek: farmooor :D

Dagens lycka: ingen

Vad stör du dig på just nu?: vet ej

Varför?: VET EJ sa jag

Vilken tid gick du upp idag?: kvart över 8

Har du sovit i din egen säng i natt?: nej i soffan hos farmor

Har du strumpor på dej nu?: nääe, hallå de är sommar?

Vad längtar du mest till?: baby baby <3 kom nu

Kvällens program?: vetifasiken


Pierca tungan eller näsan?: hmm.. tungan såklart

Seriös eller rolig?: man ska vara båda :)

Orange, blå, gul eller röd mjölk?: röd, ibland gul

Brinna upp eller drunkna?: ååhhh ush

Umgås med föräldrarna eller fiender: va?

tycker du om någon just nu?: såklart

sol eller måne?: båuda

vinter eller höst?: vinter isf

soligt eller regn?: soooooooool!

hur mkt är klockan nu?: 11:32

Fullständigt namn?: Anna Rebecca Maria Nilsson

Vart vill du bo?: Utomlands

Hur många barn vill du ha?: ett eller två^^

Vill du gifta dej?: haha! kanske

Är du kär?: hm de vetifan

Favoritårstid?: sommaren såklart

Humör just nu?: TRÖTT för tredje gången


Har du..

kysst någon?: mm! mums

blivit kramad?: japp

känt dig fånig?: haha ja

saknat någon?: all the time

gråtit?: mm

ljugit?: jepp

blivit kysst?: haha ja

blivit jagad av polisen?: va?

en hund?: nae

en katt?: ja klart, min älskade martini


sover du helst ensam eller med sällskap?: beror på vem sällskapet är :)

tror du på spöken?: japp

pratar du fortfarande me personen du kysste senast?: han bor långt bort

har du sett din bästa vän gråta?: mmm

vilka vitaminer tog du som liten?: haha tro du att jag minns det?

vad åt du senast?: ett hallon

har du fått nån komplimang idag?: ja, fint hår ^^

har du varit med i en rättegång?: nepp

är du polare med grannarna?: ja, förutom en för han är cp äcklig

vilka språk talar din mamma?: svenska, tyska och engelska typ

vilka länder har du bott i ?: sverige

senaste piercingen?: öronen

när åkte du bil i mer än 15 minuter senast?: för typ en timme sen


är du gay?: haha nää

har du däckat/spytt av alkohol?: hm.. däckat i en snödriva xD

har du äggat någon?: nääe

har du täckt någons hus med toapapper?: ja ;D

har du varit på stranden?: men JA, självklart

minns du din/dina musiklärares namn?: Per, Per och de andra mins ja ej

Hur bra är din syn?: min syn är super duper

Har du varit på ett party?: nae, aldrig :P skojja inte

Skulle du kunna tänka dej att simma med hajar?: NO WAY

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?: att du är cp, för jag har ingen bror

Har du varit utomlands?: jepp

Har du sett din bästa vän naken?: ööö va?

Vilket är det bästa bröllopet du har varit på?: gillar inte bröllop

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?: vet ej, antagligen


Var är dina syskon just nu?: har inga tyvärr ;D

Vad är den senaste drömmen som du minns?: minns inte va ja drömmer

Vem ringde dig senast?: mamma

Vad ska du göra i helgen?: malmö festivalen och festa ;D

Vad står det i det senaste sms:et i din inkorg?: Sov gott gumman, jag älskar dig. Massa kramar mamma xD

När var du riktigt sjuk senast?: är sjuk ännu, vatt de i 1 vecka och lite till

Vem är den senaste kändisen du tog på?: minns inte

Vad finns i din bakficka?: har ingeeen

har du färglinser?: näääe, men ska beställa "blålila"

Vad gjorde du klockan 2 inatt?: sov

Vad är det första du gör på morronen?: sätter på datorn :P

vad ska du göra efter det här?: glo på tv och äta min kycklingsallad


Ovido - Quiz & Flashcards